Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:44 12.11.25 
Автомобили
   >> Лада
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За среща в Пловдив  
Автор Diki ()
Публикувано31.12.04 10:45

Здрасти , младеж* отскоро съм във форума и надявам се в клуба....Исках да питам, събирате ли се в Пловдив някъде за обмяна на опит. Щото верно че една кола трябва да я пипа само един майстор ама от повече опит глава не боли.....Надявам се да се запознаем....

Редактирано от Frysco на 07.01.05 15:33.

Тема Re: До младежа*нови [re: Diki]  
Автор млaдeжa* (старо куче)
Публикувано31.12.04 11:17

Здравей Дики.Радвам се че Пловдивската група се увеличава.
Нямаме практиката на Софиянци а то и сме доста малобройни.Та ако някой не дойде на уговорена среща остава риска да е еднолична.Но времето е пред нас.Добре е да имаме и организатор - мен хич ме няма в тази дейност.
С каква Лада си - че като се разминем по улиците поне да си махнем.
Аз съм се беличка 2101 - нищо отличително по външен вид освен яка музика която се чува отдалеч ако съм сам в колата.И от време на време издуване на правите с цел прочистване на жигльорите.

Което не става с кубатура става с обороти

Тема Re: До младежа*нови [re: млaдeжa*]  
Автор Diki ()
Публикувано31.12.04 16:36

Моята е синя, по-точно гръцки и немски патладжан ( предстои и боядисване напролет).....1500 но с брони на 7-ца. По цял ден съм в движение....И наистина трябва да въведем практиката на Софиянци...А пък фенове на Ладунята ще се намерят.....Трябва да пробваме след Нова година....Весело посрещане на Нова година и всичко най-най от мен (Това последното беше към всички фенове).Чао и до догодина.....

Автор MechMus (PB RACING CREW)
Публикувано31.12.04 19:39

урааа оше една майна в нащи редици ... трябва да земе да се съберем та да се запознаим и да ... намерим сигурни колеги в унищожаването на бири, коли и пици и ДИУНЕРИ ( нещо което им куца на софианци )
предполагам и колегите москви4исти ще откликнат радушно на такива мероприятия ( ЕАСК , ХиПиТо и другите )

Тема Re: До младежа*нови [re: MechMus]  
Автор Diki ()
Публикувано01.01.05 12:19

Първо....Честита, Весела и Безопасна Нова Година на всички....!!!!!!За много години и За много километри с любимите коли!!!!!!! Нека да ни донесе много успехи, безаварийно каране и кой квот си е намислил!!!!!. А сега за майните.....Определено трябва да се съберем и да се запознаем....няма да се даваме на Софиянци я!!!!! Просто трябва да решим кога и къде....!!!!!! очаквам предложения......

Авторdalgokosia (Нерегистриран)
Публикувано15.01.05 18:52

zdrasti .nadiavam se skoro da me vlu4at i men v kluba. ta nali mainite triabva da se uveli4avame.пишете като се организира някоя срещи4ка. аз ссам с бяла 5 тица.номера ми е 1777.от старите е.все някога ще се засe4em.

Тема Re: До младежа*нови [re: dalgokosia]  
Публикувано15.01.05 19:12

Еми регни се.Всичко е на доброволни начала.
Най-важно е тепърва да пишеш на Кирилица в клуба че да ти се чете писанието.Добре дошъл.

Тема Re: До младежа*нови [re: млaдeжa*]  
Авторdalgokosiq (Нерегистриран)
Публикувано23.01.05 08:11

пробвал сам поне 10 пати но нещо изпращането на снимката ми прави пар4ета.мога да пратя само текст без снимка но няма да има смисъл.марто беше полу4ил абсолютно празно писмото ми.

Тема Re: За среща в Пловдивнови [re: Diki]  
Публикувано23.01.05 09:14

За тука снимка не ти трябва.

Тема Re: За среща в Пловдивнови [re: Diki]  
Автор Diki (Аз съм си...)
Публикувано28.01.05 17:51

Има ново предложение за среща в Пловдив тази неделя 30.01.2005 г. от 12.00 ч. На полигона до Спортното у-ще. Крайно време е и нашите срещи да станат като в Зарата и София - всяка седмица и на определено място...пък който дойде...Ще открием наокол и капанчета за по-студено време и....Както казах има много Филибарци Лададжии, които явно не са в Нета и тва е начина да ги привлечем в клуба...

Густо Майна Филибето...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.