|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бензиномер за 2107
|
|
Автор | stojo (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.04 10:25 |
|
Ей дайте ми съвет моля ви се ! Счупен ми е нещо уреда на таблото / Лада 21007/ за бензина , смених си сондата в резервоара и сега поне свети лампичката като вземе да намалява , но това не ми стига искам и стрелката да се движи ! та ако някой знае как да оправя проблема ???? ще съм му много благодарен и......ще почерпя! просто незнам как се слаля таблото заради тая простотия , по съм навит да махна шибания резервоар и да сложа пластмасово прозрачно тубе . така ем ще ми олекне " отзад" , ем ще мога като отворя багажника да видя колко бензин ми остава, и накрая хем ще имам повечко ФРИИ СПЕЙС в багажника за други простотии
Редактирано от Frysco на 13.01.05 17:12.
| |
Тема
|
Re: бензиномер тоз на таблото
[re: stojo]
|
|
Автор |
Aвaтapчe (pow(d)ered user) |
Публикувано | 29.12.04 10:31 |
|
не си играй с огъня - в буквалния смисъл...
| |
Тема
|
[re: Aвaтapчe]
|
|
Публикувано | 29.12.04 11:26 |
|
ами,то аз и без това съм на газ и тоз резервоар стой празен. ....ама ей така като закъсам колкото някой път..... дай идея как да оправя проблема на таблото , може ли дасе направи нещо без да го свалямр т.е. да бръкна някак си дотам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meти (Зеленото Жигули) |
Публикувано | 30.12.04 01:22 |
|
Ммм знаеш ли и аз имам такъв проблем самоче ми е развалено това там на таблото за мерена (2103) и когато го чукна с пръст започва да се мърда стрелката същото е и при това за водата
ВАЗ 2101-Жигули
| |
Тема
|
[re: Meти]
|
|
Публикувано | 30.12.04 10:44 |
|
пробвахх вече тъй , и не става . ще пробвам с по голям тупаник!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Diki () |
Публикувано | 30.12.04 11:00 |
|
Не съм много сигурен, но май отзад на резервоара има две жички едната е за стрелката другата за лампата. Виж там като си оправял да не си разместил нещо.мисля че не е от уреда а от жиците, щото аз като натисна спирачка и ми "намаля" нивото на бензина в р-ра.....
| |
Тема
|
[re: Diki]
|
|
Автор | cтoйo (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 11:17 |
|
ами сменях им местата , но резултат никъвв, /напотив даже и лампичката не ще да свети/.........ся се сещам като каза стопове , че има една жичка дето отива точно при задния десен стоп ......там да не би в нея да е проблема
| |
Тема
|
[re: cтoйo]
|
|
Автор |
Diki () |
Публикувано | 30.12.04 11:21 |
|
не знам , но според мен проблема е в некви жици не в уреда....пробвай варианти....
| |
Тема
|
[re: cтoйo]
|
|
Автор | лaдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 12:24 |
|
От там взима "маса"
| |
Тема
|
[re: лaдa]
|
|
Автор |
Frysco (невъзпитан) |
Публикувано | 30.12.04 13:12 |
|
Мож и зарад нея да е...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|