Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:18 27.12.24 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос за кърпене и боядисваненови  
АвторMeти (Нерегистриран)
Публикувано21.12.04 01:20

Здравейте ако можете да ми помогнете моля ви кажете ми каде мога да намерия някой тенекиджия за да ми закърпи Жигулката-пода и да ми смени праговете.Също ми трябва и един добър бояджия за да ми пръсне колата с боя.
Моля ви ако имате някаква информация ми пишете за Бояджия и Теникиджия

Редактирано от Frysco на 07.01.05 15:21.

Тема Re: Теникиджия и Бояджиянови [re: Meти]  
Авторxxx (Нерегистриран)
Публикувано21.12.04 12:59

Тенекеджия има при това много добър. Но що не изчакаш пролетта за да може да се боядиса качествено. Ако държиш да я направиш все пак ще те свържа с него.

Тема Re: Теникиджия и Бояджиянови [re: xxx]  
Публикувано21.12.04 13:11

Не аз не бързам говора за пролета или лятото да се изкърпи и боядиса

Тема Re: Теникиджия и Бояджиянови [re: Meти]  
Авторxxx (Нерегистриран)
Публикувано21.12.04 13:18

Запази тоя телефон и когато желаеш ще те заведа при него лично да си говорите. 0886 51 21 41 Познавам и други но за този гарантирам.

Публикувано21.12.04 18:29

Това твоя телефон ли е или на майстора?

Автор Aвaтapчe (pow(d)ered user)
Публикувано23.12.04 09:34

В отговор на:

Тенекеджия има при това много добър. Но що не изчакаш пролетта за да може да се боядиса качествено. Ако държиш да я направиш все пак ще те свържа с него.

къде се намира горе долу твоя човек?
бързо ли работи?
качествено?

удариха ми колата снощи... на паркинга - ама цялата предница е размазана - фар, решетка, цялата маска е навътре, капака е сгънат докъм 30тина сантиметра... абе се едно сериозен удар е имало... бронята не е докосната, коет ме води на мисълта, че някой камион е поднесъл... както и да е - бая е прасната - не става да се кара спокойно, така че ми треа човек да я направи, ама да е сигурен, щот повечето кат видат лада и работят през пръсти, пък аз там дет са фарове, предници искам сичко да е перфектно.

идеи?

Тема Re: Теникиджия и Бояджиянови [re: Aвaтapчe]  
Авторmaiden (Нерегистриран)
Публикувано23.12.04 13:01

kofti rabota, malko da valne sniag i pishman sustezatelite trugvat, v4era na parkinga pred nas edno BMW edvam stoeshe na putq ama se prai na pilot, za malko da otnese 5-6 koli navednuj

Автор FryscoМодератор (невъзпитан)
Публикувано23.12.04 13:06

И кво, избяга ли гадта?

Дееба и гадовете, дееба...Хема знаят че тая улица е павирана и ако се изсилиш ще спреш в гарата...

Тема Re: Теникиджия и Бояджия [re: Frysco]  
Автор Aвaтapчe (pow(d)ered user)
Публикувано23.12.04 14:16

еми де да го знам - мое да е седял или мое да е избягал...
аз видях сутринта - нямаше някой да ме чака :) или някой да знае кво се е случило :)

та... честита ми нова година с нова ламарина :) тъпото е че сия горката ми лада ми е кат обезчестена :)

ше я опраим де - ламарина се праи :)

Автор FryscoМодератор (невъзпитан)
Публикувано23.12.04 14:57

Абе мани...
Със сигурност знаят поне пет човека, ама кой знае и кой пиян мутраген те е нацелил, та сега ще си трайкат...
Заеби, поне си жив и здрав.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.