Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:21 20.10.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Помогнете: Винтов шпернови  
Автор m1rOsl4v (Рапидист)
Публикувано06.10.04 16:43

Скъпи колеги,

Тук във Варна правим една ладичка, но ни трябва винтов шпер 2101-07. Помогнете, ако можете.

Поздрави / Мирослав (клуб Шкода)

Тема Re: Помогнете: Винтов шпернови [re: m1rOsl4v]  
Автор alex_matrixМодератор (2101 SPORT)
Публикувано06.10.04 17:03

имаше едно момче додо продаваше доста части за състезателна лада

и имаше и нов шпер

ето адрес който ми е дал dodosport@abv.bg

Тема Re: Помогнете: Винтов шпер [re: m1rOsl4v]  
Автор Aвaтapчe (pow(d)ered user)
Публикувано06.10.04 17:46

пиши и на тва момче
krum73@rally-club.net

пича е от плевен и продава целиа заден мост с шпера - ма винтов ли е къф - питай го :))

Тема Продаванови [re: Aвaтapчe]  
Автор jamie (член)
Публикувано06.10.04 23:34

ама цената не е ни за Лададжии, ни за Шкодаджии - да не кажете че не съм предупредил !

Тема Re: Продаванови [re: jamie]  
Автор FryscoМодератор (бесен лададжия)
Публикувано07.10.04 12:40

Е кажи я тая цена бе да му еба майката, ебати как помагате на човека-има, ама не е за теб...Кажи каква е цената и какъв е диференциала, пък мирослав нека да си прецени ще му свърши ли работа.

бегай ше паркираам...

Тема Чухнови [re: Frysco]  
Автор jamie (член)
Публикувано07.10.04 12:49

700 лв за диференциал 4.3:1 с шпера, има възможност и само шпера отделно. Бил само на 1000 км пробег.
ПП: Как мислиш - ще си продаде ли сега Ладата за да си купи шпер ???

Тема Re: Чухнови [re: jamie]  
Публикувано07.10.04 13:15

ми не си чул правилно щот аз я казах цената на естакадата и тя е 600... и диф-а е 4.7:1

ама нито аз го продавам тва - нито коментирам - ше си разговарят и ше си се договарят..

Тема Минови [re: Aвaтapчe]  
Автор jamie (член)
Публикувано07.10.04 14:17

тъй като ти нямаш - и не можеш да продаваш - аз съм я чул другаде (което е логично).
Пич, ако чакам ти да извадиш пърформанс части.... :-Р
На естакадата дори не съм те слушал за какво говориш. Може и за руска совалка "Буран" да си споменавал - ся кво - да не гледам в небето ли зарад тебе ?

Тема Re: Минови [re: jamie]  
Публикувано07.10.04 15:04

ми аз може и да нямам и не продавам, ма ми е странно като и ТИ нямаш и не продаваш - което също е логично - що се навираш па и даваш грешна информация?

да си се свързват купувач и продавач - ти ако имаш контакт да помагаш давай го, инак тва кой колко пари ше дава тебе ни най малко не те бърка...

Тема Аз за моятанови [re: Aвaтapчe]  
Автор jamie (член)
Публикувано07.10.04 15:29

си намерих.
Вече казах че цената за този ще е висока, тук сделка НЯМА да стане.
ПП: Такива като тебе дето са толкова напред с материала цял живот само гледате - сами гума не можете да смените. Нали ви видях на естакадата - 1 работи, 10 гледат като телета. На Алекс и раидъра дупетата трябва да целувате - дано сте го загряли поне това.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.