|
Тема
|
Aide na Nivite
|
|
Автор |
sentinell (amantes amentes) |
Публикувано | 27.03.04 18:52 |
|
Novoto Chevy e v Sf.Nikude ne pise Lada,navsqmude ima nadpisi Chevrolet.
Izklu4itelno priqten dizain,a razmera na kolata e prosto super.Lizinga e 6 evro na den,zasega ne znam pove4e podrobnosti.
FITNESS COMPETITOR
| |
|
Нищо против да си взема ама малко по нататък.
6 евро по 30 дена са =на 180 евро средна цена 2 лв.=360 лв. на месец.Малко са хората дето да заделят подобна сума от бюджета си за кола.
Поне аз не съм от тях и за това сега си праим кайлници и т.н. поръждясали ламарини.
Ходих в Пв. магазина има една дето има надпис Самара ама няма нищо общо с нея много ми хареса на фасада го докарва.Ходих щото колежката пусна пост че ще продават рез.части оргинал ама даже и магазина не рабогеше в събота та да видя тая Самара що пари струва.Та разглеждах само напечатан лист на вратата - лошото е че само Евро 2 покриват Ладите по емисии.Другото видях че още върви промоцията на Нива.Ама след Шевито може още да падне тая цена.
Благодаря за инфото и като научиш още драсни некой ред че в Пловдив още го няма в магазина.Сега съм пеши та трудно ще проверя скоро що става.
Което не става с кубатура става с обороти
| |
|
ami sega razglejdah stranicata im- NIVA.BOL.BG
Samo 4e kilometraja im bese do 180,a v saita pise maks. skorost 140.Koeto e malko,spored men.
BTW. na snimkite kolata e grozna,no najivo e prosto super izpipana,surazmerna,vaobste neo4akvano dobre napravena
FITNESS COMPETITOR
| |
|
Външният и вид на мен лично ми харесва особенно тунингована
| |
|
Днес я видях и на живо в SHOW ROOM-а на бул. "Н.ГЕШОВ" 34. Там е изложен модела L тунинг вариант много е красив купето е много просторно из общо СУПЕР. Мното ми харесва!!!
| |
Тема
|
Re: Aide na Nivite
[re: sentinell]
|
|
Автор | 4X4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 16:25 |
|
Незнам ама за един нов кокошартик /купе/ и една нова раздатка дали си струва плащането на такава цена?
Всичко е от старата нива - окачване, скорости, двигател, предница. Е тук там има разни доработки, като мястото на алтернатора или изменено място на амортисьорите но за толкова пари незнам как ще се бори новата ШЕВИ - НИВА на пазара.
| |
Тема
|
Re: Aide na Nivite
[re: 4X4]
|
|
Автор |
cholich (Lada Niva 1.7) |
Публикувано | 06.04.04 09:42 |
|
Здрвейте,
загледах се по снимките и ми се стори доста добра на вид, ако и на живо е по-хубава ....
аз съм собственик на НИВА и ако е с нови раздатки и ходова част и съединител, мисля най- лошите и недостатъци са отстранени, а усилвателя и реглажа на волана и подгряването на седалките си е вече екстра и май руснаците са сглобили нещо готино сега и ще отида да го видя при прва възможност, а цената малко е височка, но като се замисли човек трудно ще се намери сносен джип за тези пари, относно старият двигател - единсвен недостатък му е високият разход, а ако пуснат и дизел на това купе ..... ех- х мечти!
Winter Warrior
| |
|
Потърсих малко повече информация
http://www.niva.bol.bg/
http://www.autoserver.ru/Content/Review.asp?id=3266
Виновни са някои. Отговорни са всички.
Хеншел
| |
|
В Русия базовият вариант бил $8000, което вече си е без пари. Тук е към $14 000. Притеснява ме, че дават 140 000 км. живот на двигателя, което е смешно.
Виновни са някои. Отговорни са всички.
Хеншел
| |
|
|
|
|