|
Тема
|
Ше има ли скоро събиране на Клуба???
|
|
| Автор |
MechMus (katapultirast) |
| Публикувано | 31.07.03 19:46 |
|
|
Искам да питам о4ертава ли се скора да има събиране на клуба и ако да то кога и каде?!?!? :) и да питам ше бъде ли актуализиран в обозримо бъдеще сайта на клуба?
Begaj , Babo katapultiram sa!!! 
|
|
|
Тема
|
trqbva da ima ......
[re: MechMus]
|
|
| Автор | plamen (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.08.03 21:26 |
|
|
az predlagam vseki da predlaga nekoe masto i posle da glasuvame moeto predlojenie e vav edno selo do radnevo ima golqma polqna i gore dolu normalen pat
|
|
|
Тема
|
Re: trqbva da ima ......
[re: plamen]
|
|
| Автор | MechMus (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.08.03 14:47 |
|
|
mi da taka staaaa az predlagam ima edno selo do Plovdiv Pyrwenec ima awiacionna pista deto we4e ne se izpolzwa skoro tam se sybiraha ot BMW mi bia go mqstoto she e hubawo i drugi da predlojat nesto i taka ste se stugne do nqkwo reshenie
|
|
|
Тема
|
Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???
|
|
| Автор |
Breathfan (Серьожа сделал!) |
| Публикувано | 02.08.03 18:23 |
|
|
Аз предлагам да изберем едно място (например някоя бирария:) и в един ден от седмицата да се ходи там от еди колко си часа. Тва го имам предвид за тия дето сме от София.
|
|
|
|
|
a za6to ne i za tezi deto sme ot PLO0VDIV
XA SEGA DE???
|
|
|
Тема
|
[re: jigula_fen]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.08.03 20:37 |
|
|
За колегите от страната нямам какво да предложа за ежеседмични срещи просто защото разстоянията са основния проблем. Все пак съдя по себе си, ако някой може на седмица да праска по 500 - 600км ОК аз не мога. Не че до Пловдив са толкова попринцип говоря.
|
|
|
Тема
|
[re: Breathfan]
|
|
| Автор | plamen (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.08.03 21:20 |
|
|
mi za tva pi6ete koi ot kade e i 6te rasberem koe e nai oda4noto mqsto taka 4e na vsi4ki da ednakvo blizo ili ponee gore dolo ma tva trqbva da e vav godinata 3-4 pati nai mnogo ima hora koito nemogat da hodqt postoqno da li zaradi rabota dali zaradi finansi i trqbva da e latoto ili proleta da ne e zimata q as pisah 4e sam ot radnevo dvaite i vii i 6te se razberem nqkoi svetal den
|
|
|
Тема
|
[re: plamen]
|
|
| Автор |
Frysco (на пета скорост) |
| Публикувано | 02.08.03 22:48 |
|
|
Мдам, някъде края на август?
Аз конкретни предложения нямам...
Обаче имам една идея в смисъла на периодичните събирания-по райони, в София се знае вече къде-пицария Вкусен свят до техникум Попов.За другите градове-примерно Пловдив, ще се уточните с младежа, и ще се разбереме, примерно през месец и нещо или ние да ходим на вашите срещи или вие на нашите, редувайки се.
Опасявам се, да не стане така че само аз да си ходя на пицарията-затова давайте идеи предложения, съгласни, несъгласни...
|
|
|
Тема
|
[re: Frysco]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 03.08.03 17:12 |
|
|
На пицария е горе долу като на бирария:) Казвате някакъв ден и час кой с кво ладе ще е и да ходим.
|
|
|
Тема
|
До Пловдив ладарите
|
|
| Автор |
MechMus (katapultirast) |
| Публикувано | 03.08.03 17:41 |
|
|
Ми аре да измислим някаде да се събираме и ние в Майна town те колегите от София добре са го решили пък и лятно време е хубаво бира са пие верно не сме мноо ма пак за по бира ше се съберем така де майна:)
Begaj , Babo katapultiram sa!!! 
|
|