Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:16 05.12.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови  
Автор MechMus (katapultirast)
Публикувано31.07.03 19:46

Искам да питам о4ертава ли се скора да има събиране на клуба и ако да то кога и каде?!?!? :) и да питам ше бъде ли актуализиран в обозримо бъдеще сайта на клуба?

Begaj , Babo katapultiram sa!!!

Тема trqbva da ima ......нови [re: MechMus]  
Авторplamen (Нерегистриран)
Публикувано01.08.03 21:26

az predlagam vseki da predlaga nekoe masto i posle da glasuvame moeto predlojenie e vav edno selo do radnevo ima golqma polqna i gore dolu normalen pat

Тема Re: trqbva da ima ......нови [re: plamen]  
АвторMechMus (Нерегистриран)
Публикувано02.08.03 14:47

mi da taka staaaa az predlagam ima edno selo do Plovdiv Pyrwenec ima awiacionna pista deto we4e ne se izpolzwa skoro tam se sybiraha ot BMW mi bia go mqstoto she e hubawo i drugi da predlojat nesto i taka ste se stugne do nqkwo reshenie

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: MechMus]  
Автор Breathfan (Серьожа сделал!)
Публикувано02.08.03 18:23

Аз предлагам да изберем едно място (например някоя бирария:) и в един ден от седмицата да се ходи там от еди колко си часа. Тва го имам предвид за тия дето сме от София.

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: Breathfan]  
Автор jigula_fen (Sr.)
Публикувано02.08.03 20:18

a za6to ne i za tezi deto sme ot PLO0VDIV
XA SEGA DE???

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: jigula_fen]  
Публикувано02.08.03 20:37

За колегите от страната нямам какво да предложа за ежеседмични срещи просто защото разстоянията са основния проблем. Все пак съдя по себе си, ако някой може на седмица да праска по 500 - 600км ОК аз не мога. Не че до Пловдив са толкова попринцип говоря.

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: Breathfan]  
Авторplamen (Нерегистриран)
Публикувано02.08.03 21:20

mi za tva pi6ete koi ot kade e i 6te rasberem koe e nai oda4noto mqsto taka 4e na vsi4ki da ednakvo blizo ili ponee gore dolo ma tva trqbva da e vav godinata 3-4 pati nai mnogo ima hora koito nemogat da hodqt postoqno da li zaradi rabota dali zaradi finansi i trqbva da e latoto ili proleta da ne e zimata q as pisah 4e sam ot radnevo dvaite i vii i 6te se razberem nqkoi svetal den

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: plamen]  
Автор FryscoМодератор (на пета скорост)
Публикувано02.08.03 22:48

Мдам, някъде края на август?
Аз конкретни предложения нямам...
Обаче имам една идея в смисъла на периодичните събирания-по райони, в София се знае вече къде-пицария Вкусен свят до техникум Попов.За другите градове-примерно Пловдив, ще се уточните с младежа, и ще се разбереме, примерно през месец и нещо или ние да ходим на вашите срещи или вие на нашите, редувайки се.
Опасявам се, да не стане така че само аз да си ходя на пицарията-затова давайте идеи предложения, съгласни, несъгласни...

Тема Re: Ше има ли скоро събиране на Клуба???нови [re: Frysco]  
Публикувано03.08.03 17:12

На пицария е горе долу като на бирария:) Казвате някакъв ден и час кой с кво ладе ще е и да ходим.

Тема До Пловдив ладаритенови [re: MechMus]  
Автор MechMus (katapultirast)
Публикувано03.08.03 17:41

Ми аре да измислим някаде да се събираме и ние в Майна town те колегите от София добре са го решили пък и лятно време е хубаво бира са пие верно не сме мноо ма пак за по бира ше се съберем така де майна:)

Begaj , Babo katapultiram sa!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.