Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:03 06.12.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Емблеми на клубанови  
Автор FryscoМодератор (на пета скорост)
Публикувано28.07.03 17:22

Гледам по сериозните клубове за автомобили си правят емблеми и ги слагат по автомобилите си.
Предлагам да последваме примера им.За целта нека който може да направи свой вариант, може и повече от един, да го побликува тук и после ще приемеме най-красивия за наша емблема, която ще се разпечата във вид на лепенка за стъкло и ще бъде раздадена на срещата на клуба в края на август или началото на септември.

Тема Re: Емблеми на клубанови [re: Frysco]  
Автор MechMus (katapultirast)
Публикувано28.07.03 17:22

Идеята е мнооо яка ,ще помагам с квото мога ма нито мога да рисувам нито в момента имам идея , но с гордост бих поставил емблемата на клуба на моето МПС и само се мола дано стане !!!

Begaj , Babo katapultiram sa!!!

Авторagent_orange1 (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 00:09

Kakwo trqbwa da sydyrza tazi emblema? Dajte nqkakwi nasoki i shte se opitam da naprawq neshto. No shte e naj-rano drugata sedmica, che togawa shte se pribera ot otpuska. Moze i na belezka, shtoto ne znam dali shte idwam pak w toq klub deto pisha sega ot nego.

Тема Re: Емблеми на клубанови [re: agent_orange1]  
Автор FryscoМодератор (на пета скорост)
Публикувано29.07.03 00:47

Ами общо взето-емблемата на лада в елипсата дето е...И един надпис през средата в лента LADA CLUB BULGARIA на латиница, че е по-гъзарско...Опитвал съм да слагам надписа отстрани на елирсата-не става, по добре през средата и то в лента така си представям аз.Размери педя на педя приблизително.Някой ако знае къде ги отпечатват на лепенки да свирка, трябва да са бели лепенките и огледални за да се залепят отвътре на стъклото.
Това е моята идея, а вашите?
Да допълня че не мога да кача фотошопа иначе вече имах няколко идеи...
Понеже е конкурс всеки има право на свой поглед...Композирайте както намерите за добре, задължителните елементи са емблемата на лада и надписа.

Редактирано от Frysco на 29.07.03 00:50.

Автор maniqshki (прелитащ)
Публикувано29.07.03 08:53

i az sam za ideqta, no su6to kato kolegata ne moga da risuvam . i davane na idei oba4e sam po dobre, ako ima ne6to svirkaite

ха сега де?!

Авторsa-ma-ra (Нерегистриран)
Публикувано30.07.03 17:02

towa koeto moga da kaja az e 4e moga da organiziram razpe4atvane na emblemnite lepenki no malko mnogo mi se vijda razmera pedia na pedia. Spored men 11-12 sm na kvadrat e dobur razmer ina4e ideiata za emblema i nadpis e extra.

Тема Re: Емблеми на клуба [re: sa-ma-ra]  
АвторBreathfan (Нерегистриран)
Публикувано31.07.03 13:25

Според мен най-добре ще е емлемата на Лада в елипса на фона на българското знаме и надпис "CLUB LADA - BULGARIA" или нещо подобно. Фен клуб ми звучи малко вандалски.

Тема Re: Емблеми на клубанови [re: Breathfan]  
АвторMechMus (Нерегистриран)
Публикувано31.07.03 19:24

sto wandalsko bre qko si e pak kato 4e li sme normal wse pak sme LADA-RAIDERI taka deeee...

АвторBreathfan (Нерегистриран)
Публикувано31.07.03 23:19

Ми де да знам защо вандалско - все ми звучи като някакви пубертети скинарчета дето се правят на велики като трошат по стадионите

Тема Edno byrzo tworenieнови [re: Frysco]  
Автор SimichOil 21O53 (А ся де ?)
Публикувано06.08.03 14:53

MOm4eta, wijte towa....spretnah go za 3-4 minutki. PRosto kato ideia.
mislia da slojim i edin malak nadpis s http:/vaz.hit.bg/ niama da e nikak izlishno.
Dawaite idei i wie....da si imame po edno takowa na nashte koli :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.