|
Тема
|
21011 не качва маслото след катурване
|
|
Автор |
Bat Jorko (BrightSide Jedi) |
Публикувано | 26.06.03 10:28 |
|
Колеги, споделете опит.
Изкърпвахме на Жигулата малко ламарини отдолу, и майсторите са я катурвали на една страна. Т.е. завъртане на 90 градуса или по-точно лягала е на земята откъм страната на шофьора.
Като я палиме сега, свети лампата на маслото. Датчика е наред (изглежда), а и шума на двигателя е друг. Най-вероятно няма мазане.
Какво ли се е случило?
Благодаря предварително за вашите съвети! 
| |
|
proveri nivoto na masloto(predpolagam 4esigo napravil ama az da kaja), за дат4ика как така изглежда, или работи или не,уверисе дали наистина работи и 4ак след тожа мойе6 да пробва6 да смениш филтъра.ако и така не стане 4акам и аз другите колеги да кажат.
ако няма мазане най вероятно е не6то с маслената помпа, ама за6то дасе разваля от преобръ6тането???Редактирано от jigula_fen на 26.06.03 11:56.
| |
|
elementrano uotsan i az taka se bjah poizprishtil sled kato mi svetna lampata na masloto kato ja vurnah v izhodno sustojanie sled izkupvane
znachi masloto se e izteklo cjaloto v kartera i filtara e prasen i dokato se napulni .....
pri mene mina minuta
probvai da vartish na majsto i posle pali no ne forsirai
i shte izgasne a ako izkash napalni filtura s maslo i togava pali
Lada, ama ne suvsem
| |
|
ama negovata e bila legnala na stranata na 6ofipra a ot tazi strana ei filtyra, kak 6tesee izpraznil???
| |
|
Грешката е верна! Колата е била катурвана и на двете страни, не само на шофьорската!
Благодаря на всички засега, ще пробваме да поработи малко и дано напълни филтъра.
Само дето ще върти на сухо. 
| |
|
ako neq forsira6 nqma nikakav problem,za6toto vse malko maslo e oatanalo po lagerite i po rizite i to e dostaty4no, no bez visoki oboroti
| |
|
Нищо не стана. Работи повече от минута, но масло не качи. 
| |
Тема
|
Re: Ядец!
[re: Bat Jorko]
|
|
Автор | aнoнимeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.03 10:32 |
|
Слушай бе сиромах, има ли масло вътре? Има.Вади междинното колелце под делкото и проверявай докъто не си взел да гледаш много тъжно,Ако не е там сваляй картера и чисти цедката от мръшляк и каквото завариш.Казвал съм ви и дръг път,заварвал съм и парче шкурка залепена на цедката.И знайш ли кога ще загасне крушката - точно ниугаш (никога)
Успех
| |
|

| |
|
|
|
|