Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:52 21.05.26 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кой иска 5-та скорост?  
Авторladalover (Нерегистриран)
Публикувано26.06.02 11:23

Айде - събираме се, пазаруваме черколяци, монтираме и т.н.....
На 4 степенна кутия добавяме 5 скорост!
Мисля че ще има много навити, от цялата стрнана :)
Само да се предложи откъде ще правим пазара
Кой иска да е домакин?

И впрочем ако някой който вече има 5 скорости, би ли писал при колко обороти каква скорост прави.

Тема Re: Кой иска 5-та скорост?нови [re: ladalover]  
АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано26.06.02 12:17

Ако е възможно изобщо монтирането на 5-та скорост на 4 степенна скоростна кутия Аз съм за.

Тема Re: Кой иска 5-та скорост?нови [re: ladalover]  
Авторblacky (Нерегистриран)
Публикувано26.06.02 14:01

Взех си я с 5 скорости на старо - 21074. В комбинация с мотора 1600 върви така, че на мен ми харесва. Писах вече, че я разпадах за да сменям синхронизатор на 2ра и я опознах добре. Пред. отн. на гл. предаване е по-малко от на нормалната седмица *.39 срещу *.41. Мисля, че и това има значение. Ще и погледна оборотите и ще напиша, но аз принципно гледам да поддържам 3000 об/мин - там бил най-големия въртящ момент, а не я шпора на високи обороти.

Тема Re: Кой иска 5-та скорост?нови [re: blacky]  
Автор mladejaМодератор ()
Публикувано26.06.02 18:52

Принципно и аз съм за но времето ми е много ама много кът.Не бих ви притеснявал да ме чакате.Съжалявам ама тоя тур ако въобще има втори ще го пропусна.

Тема 250- 300леванови [re: mladeja]  
Публикувано09.07.02 23:50

Май няма много желаещи, но приблизително 250 - 300 лева са чистите за да се направи от 4степенна кутия 5 скоростна.

Тема Re: 250- 300леванови [re: ladalover]  
Публикувано10.07.02 18:33

А съвсем ориентировъчно за колко време съвсем реално може да се преработи скоростната кутия.Не с голяма точност съвсем приблизително но реално изпълнимо.

Тема 5 - 10 мин :)нови [re: mladeja]  
Публикувано12.07.02 00:33

Бре, да ти кажа, нямам никаква представа :(
То докато се разкачи минава много време, докато се разглоби, па докато се направи и т.н. Работа за цял ден може би. То зависи и колко хора сме, колко кутии ще правим... Не съм запознат, но си числя, че не трябва някакво много специално приспособление, или нещо, за което се иска голям майсторлък.
Ама само 1 - 2 ли ще сме?

Тема Re: 5 - 10 мин :)нови [re: ladalover]  
Авторblacky (Нерегистриран)
Публикувано12.07.02 09:52

За един ден според мен трудно ще стане. На мен работещ самичък ми трябваха два. Не съм бързал обаче определено. Гадно е качването на ск. кутия - а нямах и канал. Иначе мойта е с 5 скорости, но мога да се включа и да помагам. Разглобявах я скоро и не трябват никакви приспособления - само хубави инструменти. Има пиниз при ваденето на валовете - там си поиграх докато ги измъкна.

Тема Re: 5 - 10 мин :)нови [re: blacky]  
Публикувано12.07.02 19:11

Колата ми трябва почити постоянно и не мога да отделя повече от ден за тая работа.Та като включа и пътя до София ще стане доста време.За това питам за времето.И това е основния ми мотив да се въздържам за сега.

Тема Re: 250- 300леванови [re: ladalover]  
Автор ktsolov (:-)
Публикувано13.07.02 17:32

Много ми се струва - на мен ми предлагаха за 280 лв. 5-скоростна 2 употреба, само че нямах парите в момента...

Краси

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.