Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:10 07.12.25 
Спорт
   >> Културизъм
*Кратък преглед

Тема Относно изследване на Pro Gold 90нови  
Автор CrazyMax (непознат )
Публикувано23.03.07 17:53

Здравейте всички! Тъй като съм дългогодишен потребител на протеините на фирма Нутрим и реших да проведа собствено изследване на Pro Gold 90,защото в много форуми чета противоречиви неща за него, а го ползвам и съм доволен от резултатите и исках да разбера къде е истината!Пратих проба за изследване в реномирана лаборатория в София и резултатите са налице!Ето тук може да ги видите!
http://img.data.bg/i.php?id=291579&ctrl_id=k5ujv0

http://img.data.bg/i.php?show=291581&ctrl_id=rfoq0p#img

Искам да Ви споделя, че останах приятно изненадан от резултатите, който получих и мисля че всичко с протеина вече е наред.Получи се 90% белтъчно съдържание!Продукта е добър и съм доволен от него и ще продължавам да го приемам!Радвам се, че разбрах че несъм лъган!

Тема Здрасти, КрейзиМакс!нови [re: CrazyMax]  
Авторвcичkи (Нерегистриран)
Публикувано23.03.07 19:27

Ние сме много щастливи за твоето изследване, въпреки, че не сме така дългогодишни потребители на споменатите от тебе протеини. Още по-доволни сме, че така щедро си решил да споделиш с нас резултатите от своят дългогодишен труд. Искаме да ти споделим, че изобщо не сме изненадани от резултатите, които си получил, още по-малко неприятно. Само едно нещо малко ни учуди в това изричение "Искам да Ви споделя, че останах приятно изненадан от резултатите, който получих и мисля че всичко с протеина вече е наред." и по-конкретно думичката "вече". Защо си я написал там, о, КрейзиМакс?

Тема до "всички"нови [re: вcичkи]  
Авторaз нe cъм вcичkи (Нерегистриран)
Публикувано23.03.07 21:17

Аз мисля,че ти си едно заядливо копеле,което се крие тук в нет-а и се прави на всички на отворено!
Знам само,че ако някога те разбера кой си,ще те шибам и ще те пляскам по мазния ти гъз!
Човека просто споделя,а ти се заяждаш с него( и не само с него)!
Ако издаваш вестник ще се казва "Простак",ако беше политик щеше да се казваш Сидеров,тъпанар!

Тема Re:PRO izmisliciнови [re: вcичkи]  
АвторPRO g45 (Нерегистриран)
Публикувано19.05.07 11:14

Az sum ne me li poznahte PRO Guz90 vse sushtiq sum si po maluk ot polovinata na kolkoto tvurdq i vse taka tupkun s bokluci ama sum eftini4uk :)

ve4e imam i fal6ivo isledvane daje

Тема Re: Относно изследване на Pro Gold 90нови [re: CrazyMax]  
АвторДядo Йoцo (Нерегистриран)
Публикувано19.05.07 13:56

Купи си три кофи от това нишесте със захар и почни да го приемаш перанално. Да ти е пълна преебавката. Аз това и на прасетата няма да го дам.
Про тенеке 45. С малко елементарна математика можеш да стигнеш до извода, че всички обявени проценти на протеините са леко завишени. Само Про Голд-а релане, че и отгоре. Тъп селянин. Те му казали да пръдне той се насрал.

Тема :)нови [re: вcичkи]  
Автор Mirro (бачкатор)
Публикувано28.05.07 18:47

объркал се е човека

Тема Повечето протеининови [re: Mirro]  
Авторлaбopaнт (Нерегистриран)
Публикувано29.05.07 17:12

Ами,че и "Optimum" взеха да го мешат тук,а после бил внос!
Някой да е пил преди 3-4 години?Аз,да!
И сега пийвам от време на време,но не е същото!

Тема Re: Относно изследване на Pro Gold 90 [re: CrazyMax]  
Автор lazo (ДИС)
Публикувано30.05.07 17:17

Абе малоумник, вместо да си губиш да беше взел да потренираш - може и да заякнеш

Може ли да сте толкова загубени бе, протеина дали бил 89.7863% или пък май бил 91.00007364%!?! Ако ще и 120% да си намериш пак на нищо няма да приличаш ако си мислиш, че от тези глупости зависи нещо

Тема Re: Относно изследване на Pro Gold 90нови [re: lazo]  
АвторSlG (Нерегистриран)
Публикувано03.07.07 13:16

Така е....редовни тренировки,здравословна храна(плодове и зеленчуци),пълноценна почивка и мноооого рядко,само по празниците витаминчета и то от по-слабичките такива...И ела ме виж-живи мощи ахахахахахахаххахахахаахаххахахахахахах......
А за тва извращение наречено Нутрим няма да кажа нищо...под нивото са ми доста...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.