|
|
|
Тема
|
Относно изследване на Pro Gold 90
|
|
| Автор |
CrazyMax (непознат
) |
| Публикувано | 23.03.07 17:53 |
|
|
Здравейте всички! Тъй като съм дългогодишен потребител на протеините на фирма Нутрим и реших да проведа собствено изследване на Pro Gold 90,защото в много форуми чета противоречиви неща за него, а го ползвам и съм доволен от резултатите и исках да разбера къде е истината!Пратих проба за изследване в реномирана лаборатория в София и резултатите са налице!Ето тук може да ги видите!
http://img.data.bg/i.php?id=291579&ctrl_id=k5ujv0
http://img.data.bg/i.php?show=291581&ctrl_id=rfoq0p#img
Искам да Ви споделя, че останах приятно изненадан от резултатите, който получих и мисля че всичко с протеина вече е наред.Получи се 90% белтъчно съдържание!Продукта е добър и съм доволен от него и ще продължавам да го приемам!Радвам се, че разбрах че несъм лъган!
| |
|
Тема
|
Здрасти, КрейзиМакс!
[re: CrazyMax]
|
|
| Автор | вcичkи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.03.07 19:27 |
|
|
Ние сме много щастливи за твоето изследване, въпреки, че не сме така дългогодишни потребители на споменатите от тебе протеини. Още по-доволни сме, че така щедро си решил да споделиш с нас резултатите от своят дългогодишен труд. Искаме да ти споделим, че изобщо не сме изненадани от резултатите, които си получил, още по-малко неприятно. Само едно нещо малко ни учуди в това изричение "Искам да Ви споделя, че останах приятно изненадан от резултатите, който получих и мисля че всичко с протеина вече е наред." и по-конкретно думичката "вече". Защо си я написал там, о, КрейзиМакс?
| |
|
Тема
|
до "всички"
[re: вcичkи]
|
|
| Автор | aз нe cъм вcичkи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.03.07 21:17 |
|
|
Аз мисля,че ти си едно заядливо копеле,което се крие тук в нет-а и се прави на всички на отворено!
Знам само,че ако някога те разбера кой си,ще те шибам и ще те пляскам по мазния ти гъз!
Човека просто споделя,а ти се заяждаш с него( и не само с него)!
Ако издаваш вестник ще се казва "Простак",ако беше политик щеше да се казваш Сидеров,тъпанар!
| |
|
Тема
|
Re:PRO izmislici
[re: вcичkи]
|
|
| Автор | PRO g45 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.05.07 11:14 |
|
|
Az sum ne me li poznahte PRO Guz90 vse sushtiq sum si po maluk ot polovinata na kolkoto tvurdq i vse taka tupkun s bokluci ama sum eftini4uk :)
ve4e imam i fal6ivo isledvane daje
| |
|
Тема
|
Re: Относно изследване на Pro Gold 90
|
|
| Автор | Дядo Йoцo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.05.07 13:56 |
|
|
Купи си три кофи от това нишесте със захар и почни да го приемаш перанално. Да ти е пълна преебавката. Аз това и на прасетата няма да го дам.
Про тенеке 45. С малко елементарна математика можеш да стигнеш до извода, че всички обявени проценти на протеините са леко завишени. Само Про Голд-а релане, че и отгоре. Тъп селянин. Те му казали да пръдне той се насрал.
| |
|
|
|
объркал се е човека
| |
|
Тема
|
Повечето протеини
[re: Mirro]
|
|
| Автор | лaбopaнт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.05.07 17:12 |
|
|
Ами,че и "Optimum" взеха да го мешат тук,а после бил внос!
Някой да е пил преди 3-4 години?Аз,да!
И сега пийвам от време на време,но не е същото!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lazo (ДИС) |
| Публикувано | 30.05.07 17:17 |
|
|
Абе малоумник, вместо да си губиш да беше взел да потренираш - може и да заякнеш
Може ли да сте толкова загубени бе, протеина дали бил 89.7863% или пък май бил 91.00007364%!?! Ако ще и 120% да си намериш пак на нищо няма да приличаш ако си мислиш, че от тези глупости зависи нещо
| |
|
Тема
|
[re: lazo]
|
|
| Автор | SlG (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.07.07 13:16 |
|
|
Така е....редовни тренировки,здравословна храна(плодове и зеленчуци),пълноценна почивка и мноооого рядко,само по празниците витаминчета и то от по-слабичките такива...И ела ме виж-живи мощи ахахахахахахаххахахахаахаххахахахахахах......
А за тва извращение наречено Нутрим няма да кажа нищо...под нивото са ми доста...
| |
|
|
|
|