|
Тема
|
Самоличността на VIPER
|
|
Автор |
THUNDER (Light catcher) |
Публикувано | 16.12.03 11:34 |
|
Здравейте фитнес маниаци
От доста време наблюдавам проявите на лицето с ник "viper" и неговите инсинуации и лъжи - забележете, че съм ПРИНУДЕН да го търпя, тъй като по стечение на обстоятелствата сме колеги... Та на проблема - чета какъв върл привърженик е на диетите, правилното хранене и без анаболните тренировки е и ми идва да ИЗКРЕЩЯ: КАКВО БАЛАМОСВАШ ХОРАТА БРЕ ЕЙЙЙЙ !!!! ТА ТИ СИ ИСТИНСКИ ТъПКАЧ НА ЗАХАР И АНАБОЛИ !!! ЕГААТИ И МОШЕНИКА И ДВУЛИЧНИКА ДЕТО СИ БРЕЕЕ !!!!!!
Тоя тип е маниак на тема захар под всички възможни форми - вафли, шоколад, рула и каквото се сетите !!! А за месо не знам какво ви е говорил, но ВСЕКИ ДЕН си носи в офиса по 2 пържоли, отделно у тях сигурно още тъпче, не знам...
За анаболните дози не знам точно - не ги взема докато е на работа, но го виждам да ги носи в офиса и наистина са СЕРИОЗНИ КОЛРИЧЕСТВА. За пример: от 40см ръката му за 2 месеца е вече 46-47... Преди от лежанка вдигаше 110 кила мах, а сега загрява със 140 ! Или пък, когато се ядоса и не може да си паркира колата (един смотан Ситроен АХ има надувкото) я вдига за задната броня и я премества ! Често пъти напоследък го улавям как КРЕЩИ ИЗ ОФИСА КАТО ЖИВОТНО - МОЖЕ БИ Е ОТ АНАБОЛИТЕ, НЕ ЗНАМ, ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ...
Е..ти и мошеника, само зарибява хората!!!
Накратко: НЕ ВЯРВАЙТЕ НА viper !!! Прокламира теории и философии, които той самия не прилага, а дори се надмсмива над тях ...
Аре със здраве И ДАНО СЪМ ПРЕДПАЗИЛ НЯКОГО...
| |
Тема
|
Re: Самоличността на VIPER
[re: THUNDER]
|
|
Автор |
bluefan (bench press) |
Публикувано | 16.12.03 13:29 |
|
аххахахх това беше добро 
Умен,интелигентен,спортист-атУет и манекен
| |
|
Баси и рекламата дето му я направи на човека. Ако бях на негово място щях да си платя 
| |
|
moje da si e platil... ili da e edin i sy6ti 4ovek.... tuka moderatorite moje da kajat ne6to pove4e :)
spored men celta na toq topic e to4no taq reklama i hvalene... a moje bi SAMohvalene.. :)
i smqtam 4e e dosta presileno... nqkak si ne mi se vqrva... ama hi4 :)
луд съм мамо, ям паркет!!!
| |
Тема
|
Re: Самоличността на VIPER
[re: THUNDER]
|
|
Автор |
viper (without LIMITs) |
Публикувано | 19.12.03 11:56 |
|
EEEEE ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХ
ТВА БЕШЕ ЖЕСТОКО БЕ КОЛЕГА ШЕ ТИ ГО КАЖА ЛИЧНО>>>>
ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ХВАНАХТЕ...?????
аз съм най чистия билдер - нито грам химия....
пък не съм и билдер .... по скоро експериментатор практик. търся съвъвшения тренировъчен режим дали ще го намеря ... дано ми стигнат годините...
| |
|
|
|
|