|
Тема
|
Най - после ..
|
|
Автор | Torin (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.04 16:22 |
|
Щастлив съм да уведомя членовете на Modvs Vivendi, че най - после
успях да пусна пещта ( в градски условия и след доста зор) и вече започнах
да правя мечове, саби и тн. Затова, които има намерение да се въоръжава,
моля да си помисли какво по точно иска. Тук искам да напомня за предложената от Bronzenbeard среща на която предмет на обсъждане освен дрехите и бронята ще бъде и вида оръжие.
Щях да приложа и снимки на първите резултати ама нещо не се получава.
(който знае как се закача jpg да драсне 2 реда)
Поздрави на всички.
| |
Тема
|
Re: Най - после ..
[re: Torin]
|
|
Автор | Alexander (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.04 02:09 |
|
Bravo !!!Samo puskay snimkite!!!I az napravih dva shlema, imam snimki ot turnir , n o computera mi e kaput a s nego i vazvozhnost da skanvam. Shlemovete mi sega se polzvat ot teatralnata grupa i shte mi gi varnat v nachaloto na mart.Pozdrav na vsichki.
Von Kruschitz.
| |
Тема
|
Mnogo dobar sayt
|
|
Автор | Alexander (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.04 03:55 |
|
Za vsichki oruzheynitsi edin sayt smnogo informatsii, koyto ima i pattern archive :
http://www.armourarchive.net/index.html
| |
Тема
|
|
|
Автор | Black Douglas (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.04 14:21 |
|
Трябва да напишеш целия път до изображението ти (което преди това да си качил някъде в мрежата) между [image]...[/image].
например [image]http://www.clubs.dir.bg/torin/kartinka.jpeg[/image]
Ако нямаш вече място, вземи си някъде от безплатните - free.bol.bg например...
Преди да го пуснеш окончателно избери "Искам предварителен преглед на мнението " и ако го видиш, че ще излезе - давай.
Интересно е да се види какво си направил!
| |
Тема
|
Снимка ..
|
|
Автор | Torin (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.04 11:25 |
|
Благодаря на Black Douglas за помощта по слагането на снимката.
Острието не е полирано докрай още - първо трябва да се термообработи.
Смятам да изкова още 1-2 и тогава да минат 1вата термообработка всичките заедно ( по малко разходи ). Чак след това ще се полират окончателно.
Тъй като нямам много време за интернет, (работа, семейство, хоби и тн.) следващото включване ще е по-нататък.
Впрочем, с Bronzenbeard вчера уточнихме дизайна на следващото острие, надявам се да мога да го покажа скоро.
| |
|
Aide chestito na kowashkata gildia!!!:)))
tukmo si pomislih che wsichki srednowekownici za izmreli pokrai tejkata zima a to ia wij kwo stawa ;))))...
...imash mail po wuprosa koito obsujdahme...razmerite na ostrieto shte gi swalia do subota...(mamka mu) ne moga da si nameria srednowekownia shubler...>;)
~Qvalis Avis Talis Cantvs~Редактирано от Bronzenbeard на 30.01.04 12:09.
| |
|
i da ne zabrawia...iskam da se wklucha w spisuka za poruchki s edin kinjal (dagger) za da go komplektowame s mecha ;)...kwo mislish za drujka ot kost??? niakwa ideia otkude moje da namerim??
...kato izmislia niakuw dizain she pratia westonosci...)
~Qvalis Avis Talis Cantvs~
| |
Тема
|
|
|
Автор | Бpaтлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.10 17:04 |
|
Заинтересуван съм от това,което писа,че можеш да правиш мечове и саби.Може ли да се свържа някак с теб?Пиши ми на скайп the.game.emo ако е истина :)
| |
|
|
|
|