Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:15 08.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Косово-2
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Проблемът...нови  
Автор medusaМодератор (Мамино Меде)
Публикувано30.03.09 02:11

... със събуждането в сън и наяве е, че вече почваш да се объркваш дали си спиш и си буден или си буден и си буден.

Колко ясно и лесно си беше преди - или си буден и си спиш или си спиш и си спиш...
Но... връщане назад нямаааа...

Редактирано от medusa на 30.03.09 02:25.

Тема Хубава работа!!!нови [re: medusa]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано30.03.09 11:40

Разсъждавай ми ти за сънуването и буденето... в два сред нощ! Поне да те беше досрамяло, че ме държа будна до 5 сутринта. Накачулила ми снимки, снимки...

Извън майтапа, гледах до 5 снимките ви...
Стана ми тъжно, че преди около 3 години сте били във Варна - на една крачка от мен... и не съм ви видяла... Имате едни снимки от лятото там - на шадраваните с меденките... Просто е тъжно, че сте били на 100 метра от мен...
Понякога микроните са дъъъъълги разстояния...
Както и да е...

Гушки!

Не знаех, че Мис е кръстница на Ани...
Да знаеш, ще излезе истинска фея от това дете! Няма начин, с такава кръстница -фея...

... Тууууууук швеееееедите иииидват с тряааааааааааасък и гръм!

Тема Re: Проблемът...нови [re: medusa]  
Автор !Soley (system error)
Публикувано30.03.09 17:01

Всички беди на човечеството идват от това, че е развил способността си да мисли "правилно".

Точно ей сега си работя, и прозорецът ми е отворен. Навън е 19 градуса. Чуват се гласове на деца, които се катерят по катерушките и играят на люлките долу. Гонят се, смеят се и крещят, разбира се. Очевидно две майки са също долу. Със сигурност са седнали на някоя пейка, надпреварват се да се изкажат една пред друга и … наблюдават!.
- Тихомире, моля те мамо, слез от там. МОЛЯ ТЕ!
- Чуваш ли, бе!
- Симона, остави …(не се чува ясно) - явно е или нещо опасно за сигурността, или е на Тихомир и не е редно да го взема)

Тихо е.

- Еее, Тихомире, стига вече де.
- Ела, ела веднага, да проверя ... (не се чува ясно), но явно е от ония неща, които трябва да се проверяват, за да може нашите деца да са в безопасност и да са „възпитани”.

Та, Симона и Тихомир, на пръв поглед "играят навън и се забавляват”, но всъщност те се учат в момента как да оцеляват навън и как да бъдат „нормални деца”.
Истински живеят само когато заспят и засънуват как се боричкат необезпокоявани, как летят над пясъчника и плюят отгоре, как награбват всички кукли на света и те се побират в двете им ръцете, как дърпат пейката и я понасят лека като перце, заедно с двете майки, които разбира се изсипват върху някое дърво.
А когато станат от креватите, всичко става толкова „обичайно подредено”, и те започват не да живеят, а да се адаптират към околната среда и да заучават правилните и обичайни неща, още с търкането, първо настрани и после отгоре на долу, на зъбите с четката в банята.

И така… докато не се усъмнят в първото „съвсем обичайно*” нещо. И дръзнат да „го” променят. Макар да го „виждат” само те.

• Като се облегнеш на едно дърво и то не се измести, е напълно обичайно нещо, например

Тема Re:Мдааааам..нови [re: !Soley]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано31.03.09 13:32

... както неведнъж съм твърдяла, имаш ти телепатични заложби!!! Как, кажи ми, ти хрумна да постнеш точно това, точно вчера??? Когато бях прекарала нощта до 5 сутринта в разглеждане на албумите на Мед / и теб те разгледах:))) хубава си, както обикновено, и... пощелива

./ Полудях по снимките на Цоко с тоалетния крем и на Ани с лютеницата /явно страстта към лютеница "Хорце" се предава наследствено.../ Отидох после до офиса, споделих радостните образи с моите хора, а те до края на деня се чудиха и маеха как може таз майка да не опуха двете ангелчета мигновено за да научат, че "ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!!!", а да фане да ги снима, че и да ги изтипоса за радост на света... Те, както се досещаш, не познават Мед... Във всеки случай много и се възхитиха... Пък аз някак не исках да се обяснявам и отминах чуденката им без коментар. Ама - на! Днес просто ще им прочета постинга ти... Няма по-добър коментар...

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Pipilota6 на 31.03.09 13:37.</EM></FONT></P>

Редактирано от Pipilota6 на 31.03.09 13:38.

Тема Re:Мдааааам..нови [re: Pipilota6]  
Автор medusaМодератор (Мамино Меде)
Публикувано01.04.09 02:21

Има тя Сол заложби всякакви. Типична вещица, да не й е уруки.
Като казах вещица и се сетих как оня ден моят колега взе да ми обяснява че гледал документален филм за силата на човешкия ум. Викингите бягали напред и пред тях заставал човек и със силата на ума си им казвал "НАЛЯВО! НАЛЯВО!" и те завивали наляво... е не всички завивали наляво, но повечето... Аз като добър слушател го слушах без да го прекъсвам и той помисли, че не му вярвам. Не бе, вика, това е съвсем наистина, документален филм, съвсем честно, човешкият ум имал невероятни способности. Аз се зачудих какво да отговоря, но паузата стана толкова огромна, че вече беше твърде късно да кажа каквото и да било, и само рекох "вярвам ти", а то след всичко това сигурно прозвуча като "да, да, разбира се... плува ли корабчето?", и той още повече се заобяснява и взе да ме убеждава, че не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед, ето даже учените са го установили и аз съвсем замигах... какво можех да кажа, незнам... на краставичар краставици ...
Сега ми хрумна, че ще е ужасно забавно някой път да поспоря с някой окултист, аз ще викам че няма нищо отвъд видимия свят, а той ще се пени да ме увещава, че има...

Тема Re:Мдааааам.. [re: medusa]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано01.04.09 14:13

Аз ще те подкрепям в спора, Мед. Аз съм мноооооооого голям привърженик на тезата, че няма НИЩО извън ВИДИМИЯ свят!!! Да, НИЩИЧКО НЯМА! Във всеки случай, никога не разбрах, защо голяма част от хората свързват ВИЖДАНЕТО само със зрителните си рецептори... Странна работа...
Скайпнах те, Медунко:)))
Тра-ла -лаа-ааааа-ааааааа!!! Тра-та-таааа!
Тирлим-бирибииииим!!

Тема Re: Проблемът...нови [re: medusa]  
Автор wiper (олигоФренд)
Публикувано02.04.09 14:09

Това е екслузивен отговор до всички мнения тука ....

1-во , човек като спи нищо не става .... аз сънувам само снежинки точно като както свършава предаването по телевизията - в момента в който се появаят образи,звук и картини , вече не сънуваш .
2-ро , Господ няма , заклевам се ... лично аз не съм го виждал , недейте да се отклонявате от целта мислейки си за глупости и божествени неща ... всички те са литературни сравнения и ни отклоняват от целта - да ядеме , да спим спокойно , да ходиме в тоалетната в мирно време , защото съм сигурен ,че по време на война е по лошо ...
3-то Магии и вещици не съществуват , те са само в приказките , и то в тия приказки дето имат лошо чувство за възпитание , само объркват представите на децата и докато се усетиш , децата порастват и почват да опитват да овладеят силата ... но за жалост джедаите са само на кино , магьосниците - в учлището на Хари Потър , а ние на земята ... заземете се добре , защото повечето заведения за хора с психически увреждания се пълнят именно от такива последователи на окултното .
И накрая , човек като умре , последния кадър пред очите му се стъмва постепенно, и има надпис КРАЙ , дори не пише хепи енд ... сигурен съм , макар че цялата мгьосническа ерес се опитва да докаже обратното ...
И стига писахте глупости по форумите , пролет е !!!
Напишете тема за люцерната.

Тема Re: Проблемът...нови [re: wiper]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано02.04.09 16:40

1. Аз, благодаря, си акам редовно и гледам да е в мирно време, макар че не помня имаше ли такова време във френския... те там имат всякакви времена.
2. Определено по- се старая да акам в пространството, защото се оказа, че е доста трудно да го правиш във времето. Става, но само на много бири някъде около Варвара...
3. Окултизмът като такъв не ме влече, не ме и тика. Просто ми е през... Виж магесниците са друго нещо. Тях ги има. Даже съм виждала един, дето имаше един апартамент в Изток, ама мноо баровска къща ти разправям... Та, носеше тоз името Иван Бодуров. Звучно... такова. Носеше виолетов шлифер от пясъчна коприна, целият осеян с големи тъмни петна от свинска мас, с която пекат най-мазните софийски банички. Обичаше софийски банички много. И,... отиваме ний в тоз му апартамент с едни приятели да оглеждаме таванската му стая, че я давал под наем. и, както оглеждаме на единия от нас му се рязко доходи до тоалетна. Оказа се, че трябва да слезем до апартамента на Бодуров, за да ползва там тоалета. И слязохме, и той влезе в кенефа, и... излезе с писък: "Иванееееее, Иване,... Как сереш, Иване??? Как сереш, Магеснико?!?" Тоалетната беше ни повече, ни по малко нужник. Демек място където влизаш само при ИЗКЛЮЧИТЕЛНО!!! голяма нужда. При липса на такава, от такова място се ползват само и единствено магьосници, щото само те могат да акат спокойно и в пространството и във времето, ако се окаже, че пространство или няма, или е силно изкривено, замърсено, глобалнозатоплено или друго там някакво. От таз случка насам съм сигурна в съществуването на магесниците. Видяла съм един извън Хогуърт.
3. За Господа няма да лъжеш!!! Не е красиво да се лъже преди и след първи април! Тебе така ли те учат в училище?!? Ако все пак, понеже знам че си инат, се закеркенечиш и продължаваш да се кълнеш, че го няма, качи се до втория етаж у вас довечера към 11,00 островно време. Там ще ги видиш наживо два Господа, огнеоки и хармонично отпочиващи в пространството и времето. Имай страх!!! Богохулнико!!!
Аааайде, гуш и,... бегай за още люцерна. Аз идвам след малко.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.