Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 08.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Косово-2
*Кратък преглед

Тема Миси ми писа...нови  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано16.02.09 01:32

... на личната поща.
Хубаво... И аз теб:)))
Преброили сме се гледам,... аз съм пропуснала броенето...
То само броенето да бях пропуснала,... Мед можеше с вита баница да ме почерпи..., ако Вип не я беше скомърцал сам с шкембето... Ама, не би...
Поетични сте станали, забелязвам... Мдааааам, и аз напоследък дълбоко се вълнувам от анално-фекалната тематика, макар точно в нея дълбочината да е опасна...
Инак, морето си е на мястото, само дето мноооооого срещи от първи род сред лазура му започнаха да се осъществяват....
Като гледам колко народ се е изходил по голямата си нужда в него, май не им е съвсем вярна статистиката на онези, дето се циврят с цифри... Или емигрантите ни се връщат специално да си серат на родно, или кризата, дето я премятат в медийното пространство е поредната гнусна инсинуация и всъщност тоз народ много яде, респективно много... Не знам,... Във всеки случай,... много гавно в туй море, че и извън него. Направо да ти се отще да дефекираш.
Затуй спирам. Достатъчно осрах пейзажа.
Ай, сполай ви, пък ще пиша като ми помине, че много разсмърдях.

Тема Re: Миси ми писа...нови [re: Pipilota6]  
Автор wiper (олигоФренд)
Публикувано07.03.09 01:06

Немога да не те преброя точно тебе ... тц тц тц , дето се вика то пазара затваря , ти сергия реши да отвориш ...клубовете са мъртви вече ... явно хората се наситиха на тоя вид комуникация ...
Но както и да е, тука сме , много сме ... и като говна в морето сме изплували на повърхноста ... бай де уей , и ние тука сме на море , но от него едниствения келепир е , че може да те наака некой гларус така както си прелита ...
Витаминозно звучи !!!

Тема Re: Миси ми писа... [re: wiper]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано26.03.09 12:07

Вип, миличък... Къде сте вие, бре земноводни, мои любими??? Що вика Джо, че "англичанчета" нек'ви с дечицата ви си общуват? И за к'во море ми ти говориш? М? А?
А меденото къде го? Мусаки из чужбина ли е фанало да върти???
Да ви се не знае и времето, дето се изнизва като пясък през скъсани джинси...
Нали сте добре? Нали?
Целувам ви.
П.С. Па, ако случайно се чувате със Солената ви леля, пляснете й един целуф от мен, ей тъй - да знае, че не я забравям.
Айде, сполай и... пишете.

Тема Re: алоу,нови [re: Pipilota6]  
Автор !Soley (system error)
Публикувано28.03.09 23:30

щ`ти дам аз една леля..., баба и въобще каквото и да е над 35 г.

Искам да сме наясно - отговарям на "ей, малката", и в краен случай на възрастовонеопределеното "ей, маце"

Тема Re: алоу,нови [re: !Soley]  
Автор Pipilota6 (Парис)
Публикувано29.03.09 00:46

Ееееееееееееей, мацеееееее:))))
Жива бях:)))
Нема да ми ривеш такава и да ми се дзвериш!!! И к'во ще ми даваш? м? а? Лели и баби аз си имам на корем, па и аз на към бабалък съм се завтекла с тез моми хубави, дето ми ги води син ми дома :)))

Как си, бре младежке? Мърдаш, гледам, па и на глас не си отнемощела, както чух. Некои константи са си константни, мамка му...

Ай, гушки, па дано имаме късмет да се видим това лято. Намислила съм ги едни - да се сберем косовчани за преброяване на морето лятоска. Ако е рекъл модератора,... може и да сколасаме.

Редактирано от Pipilota6 на 29.03.09 00:47.

Автор medusaМодератор (Мамино Меде)
Публикувано30.03.09 02:08

Аз съм съгласна да ви организирам! Но от далече ще трябва, освен ако някой няма пистолет за да дойде лично и да ме върне в България...
Но защо, оттук ще ви организирам бе, модератор в сянка!

Автор MissFix (full of love)
Публикувано01.04.09 23:01

да, да, да, организрайте! да!

it's all about love.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.