|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Забелязвам
|
|
Автор |
Karinka (членка) |
Публикувано | 16.03.09 16:04 |
|
следната работа, никой не пише в тоя клуб! Обаче аз, тъпо и упорито, всеки път като влизам в дира минавам от тук да видя дали някой не е драснал 2-3 реда. Айде малко раздвижете се и напишете нещо.
Например - как прекарахте последния уикенд!
Аз половината от него ходих на работа, а другата половина я изкарах пред ТВ да гледам "Приятели".
Ваш ред е за свободни съчинения.
| |
|
И аз минавам по малко да хвърля едно очо. Този уикенд с Ясен направихме един маршрут, София-Брацигово- Равногор, от там през гората и черен и непроходим път със джипа в снеговете стигнахме до Фотиново. Стъпки от вълци, лисици и други зверове - колкото щеш. Посрещна ни кмета и ни упъти към групата ентусиасти с които стигнахме до непроходими места в реката, и с лебедки я чистихме от гуми и боклуци. Тази река захранва питейни язовири. Някой от нас паднаха в ледената вода, но реагирахме навреме и нямаше настинки. После цялата тайфа правихме барбекюта, затъвахме в калта да караме офроуд джипове, но вече за трети път прочистихме реката. После малко купон в Батак, Велинград, и към 12 през ноща - хоум в София. Каталясали, но щастливи. Иначе предимно с лодки и мрежи чистим питейни язовири, връх Ботев, и такива неща. В един от язовирите има плаващи вили под наем. Егати романтиката е!
| |
|
мацка и аз обичам да се возя в джипове, ако имате едно свободно място що не ме вземете другия път с вас?
| |
|
и аз винаги минавам да видя какво ново в косово.
аз няма да разказвам какво правих този уикенд защото няма да е интересно, но пък съм сигурна че вип и мед имат какво да разкажат, защото ани имаше РД скоро е не уикенда де ама да не бъдем буквалисти, пете също имаше ама той надали чете вече тук пък за писане съвсем не мисля, а! аз си подстригах косата и сега е асимитрична, ето какво ново при мен.
днес ми е първи ден на работа.
и утре е последен за тази седмица.
отивам си в пловдив :)
it's all about love.
| |
|
Не е никак лоша идея
| |
|
е, явно всеки от нас минава от тук от време на време... Като на гробища, мамка му! Да сложи свежо цвете на нещо, което си е отишло...
Ако кажа, че ми е тъпо, няма да излъжа. Вип беше прав,... пазарът затваря, аз сергия отварям... Глуповатичко...
А, на демиана завиждам... за планината, за газенето из калта, за чистенето на реките, бе,... за купона...
Мис,... Мис си знае...
Айде, призраци, мили, до другия път.
| |
|
Хахаха гробищата хахаха, как го измисли само
Какво си посърнала толкова, ние не сме умрели... просто сме преминали в... по-фини светове
А в Интернет продължаваме да си живеем, както винаги, така че кво толкова?
| |
|
Хе, не мога да повярвам... Меденце, къде сте, бре чеде? Аз тук нелегално разследване провеждам да ви открия дирите. Нелегално казвам, щото не питам никого направо: "Абе, накъде тръчнаха земноводните с дечинките си?", а се пъна сама да открия локацията ви ровейки из гробището за следи,ама до тук - ниц... Само с Мис поддържам контакт някакъв, то нали тя беше и виновницата да се залутам в таз косоварска гора, дето вече, ей - на, петилетка стана както се шляя:)))
Та, питам аз сега:
1. Къде на глобуса да си забуча байряче с надпис "Земноводни - медузки и вайпъри"?
2. Малките ви таратутлячета с вас ли миткат?
3. Ще черпиш ли една вита баница с шкембе, ако си дотътря някога трътката до вашите земи, че ми стана скомина от хвалбите на мъж ти:)))))
4. /последен, но не последен по важност!!!/ Път пише ли ви се до НАШЕТО море? Че ми се е дощяло да се сбереме за преброяване. Все пак и на гробищата някакъв порядък трябва да има... не може току така да преФърчат блудни души непреброени. Гробище е туй, не са избори парламентарни...
Че, чакам значи, хабер. Мразя да съм безхаберна:)))
Хай, гушки на цялото ви там котило и... не прекалявайте с витите баници:)))
Редактирано от Pipilota6 на 28.03.09 23:25.
| |
|
1. В географията сме на Остров Ман. Не питай..., и аз не го знаех....
2. Тук са малките медета, къде другаде ???
3. Охо ще черпя и още как! В готвачеството стигнах до бездънни висини...
4. Не, не и не! В България и насън не!(Е, насън може, айде от мен да мине)
| |
|
Хе,хеееееееее :))) Аз пък го знам, моля ти се тоз остров ваш :))) Isle of Man дето го викат. Разбирам що не ти се връща тук:)))) На висок стандарт и хубав живот лесно се свиква :))))) Имам позната от там. Разказваше ми за особения статус на острова. Островът на избраните му викам аз на туй място и е повече от закономерно, ако питаш мен, че точно там сте се дюздисали.
Лошо, че толкоз ти е опротивял родния гъз... Не е лошо че ти е опротивял , а е лошо, че все по-гъз става и все по-малко родина, мамка му. Ама то родините и роднините не си ги избираме и затуй все гледаме да сме по-далеч от тях. Както и да е, става ясно, че дъртото Пипи трябва да се дотърмаляцка до вас, щото къде да ти търся ся някой с пищак, да те подбира от рая и да те води в гъза... Не'ам нерви да търся пищовизирани младежи, па и не ми се мисли какво ще ми отнесе гъзицата, ако ме разконспирира мъжот ти, че се каня да му отмъкна, женицата и да го лиша от баниците, шкембетата и всичките му други аксесоари на семейния живот, дето си ги е заплюл, че са си само за него.
Тъй, че се отказвам да ви хайкам, а ще гледам да си организирам една отпуска по вашите брегове, да ви нагледам и да ви натъпча едни миди с хубавини да похапнете, че то... шкембе, вита баница, шкембе, вита баница,... мнооооооого сте се разглезили там вие.
На мънинките медунковци гушки и цунки от мен, ама гледай да не е по лицата, че знаеш ли на к'во ми мирише устата, кат имаш пред вид локацията ми:)))) И на Вип по-здрав, а на теб - сполай.
Не знам защо, напоследък ми се пее... Мамка му, пее ми се, та ми се реве...
"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|