Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:24 02.12.25 
Я! Архивите са живи
   >> Косово-2
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема По желание на недоебаната Шестъкнови  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано10.10.05 22:46

любезно ме е помолила да пусна това в клуба. че е проста на всички ни е ясно, но тя на пропуска възможност да го докаже:

Бях писал някакви коментари, но те всъщност са излишни.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Re: По желание на недоебаната Шестъкнови [re: AC]  
Автор пeтъk (талант)
Публикувано10.10.05 22:54

Изумително и скандално!
Ама ти защо позволяваш на това момиче да те командва, казала пусни и ти пускаш....не е мъжествено това, не е лов и риболовско, не е оръжейско, с една дума тъпо е

Тема Re: По желание на недоебаната Шестъкнови [re: AC]  
Авторшecтъk (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 11:40

само искам да вметна че каквато и да съм , с нищо е съм предизвикала)циничните оисания тук(тъпотии да,цинизъм не)

Тема Re: По желание на недоебаната Шестъкнови [re: шecтъk]  
Автор пeтъk (талант)
Публикувано11.10.05 13:21

На твое място, шестък щеше да ме е срам да се обаждам. Виж какви си ги наговорила.
Запомни - за Атомната чушка забрави,
времето не му губи,
зает е той и ден и нощ,
с какво ли - ами просто да е лош.

Тема Част вторанови [re: AC]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано11.10.05 18:30

Така така, всичко да е тук. Да не каже после Пете, че аз търся контакт с нея. Пък после нека си говорим за наглост.

Ей, смотло, остави ме на мира бе. Не ме интересуваш ни най-малко и под никаква форма.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Част трета.нови [re: AC]  
Автор aндpoидпapaнoиk_ (с долна черта)
Публикувано14.10.05 20:56

Като си дойдеш към България, обади ми се.

Тема Re: Част трета.нови [re: aндpoидпapaнoиk_]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано14.10.05 21:06

разбира се, нали съм ти обещал.

Тема же не вярвах че ще се намеся и аз аманови [re: aндpoидпapaнoиk_]  
Автор MissFix (rebellious)
Публикувано14.10.05 21:41

много сте прости бе!
великите защитници на петък
кво ще се биете ли?
за кво да ти се обади?
не виждате ли че тя самата признава, че си се заяжда ей така щото няма кво друго да пълни деня й.
не виждаш ли как се държи?
не разбираш ли пошлостта на всичко това?
да ти се обадил АС кат се приберял.
за кво?
щот не харесва петък и намира, че е смотла?
че теб кво те бърка това?

никой тук не харесва петък и всички мислят, че е смотла, само дето всички (сигурно трябва да включа и себе си, макар че аз никак не я познавам) сме просто възпитани (спокойно ако искаш го замени с лицемерни, да, същото е), за да не го казваме/показваме щото някой, който е много близък на нас е намерил нещо хубаво в нея и това е чудесно...
ама айде да млъкне а?!?

да, петък за теб е последното.
и всичките ти приятелчета, които не знам как не ти е неудобно да караш д аидват да те четат сплетните в косово и да те "защитатват"!

ако до сега никого не си разбрала по една или друга причина, ето аз ти го казвам съвсем в прав текст - писнала си ужасно на всички в този клуб, и не, никой не ти се радва.

е гати, толкова ли няма някакви значимости, с които да се занимаваш, вместо като петокласничка да пиукаш на кюто на някого, който наистина ама наистина не иска никакси да контактува с теб.

на мен пък ми е интересно нещо - не ти ли е обидно? ей така.. онова женското в теб .. не казва ли по някое време - тука има самтинг ронг.. нещо не ми е готино така...
защо ти се играе отрицателния герой?
бъди жена.
бъди с достойнство.
умна си. използвай го в положителен смисъл.
излагаш се.

чак на мен с всичкита ми търпимост ми писна от теб. много.

не, не те познавам. не искам да те обиждам, може би имаш много чудесни положителности и така.. само нещичко, ей така по женски да те помоля - айде остави АС на мира, ок?

it's all about love.

Тема Re: же не вярвах че ще се намеся и аз аманови [re: MissFix]  
Автор Mapcиaнeц ()
Публикувано15.10.05 09:39

От доста време ви чета и не виждам къде точно да се включа за да отговоря на царящия дух на вадене на керливи ризи и махленски кавги.
Скакво те дразни петък?Аз за разлика, от теб я познавам. Ако снимката, която си сложила е истинска, ясно е-дразни те че е безбожно хубавка

МК, при толкова женска злоба, трябва да вярваш, че си нещо наистина изключително.

Тема Като ще се месим, да кажа и аз...нови [re: MissFix]  
Автор Илит. (променлива)
Публикувано15.10.05 10:22

Първо ще кажа за себе си, защото съм егоцентрична, а нещо в дългия ти текст ме засегна. Може и да ви се вижда странно, но никой от т.нар. от теб "защитници" на петък не мисли, че тя има нужда от спасяване, особено аз. Като чета, чудесно се справя и сама. Тук съм, за да се забавлявам, защото това е едничката цел, с която влизам в тези клубове.

И ако, както казваш, петък е писнала ужасно на всички в този клуб, мога ли да попитам, защо всички се занимавате с нея? Оу, тя тормозела горкия АС на кю, който по никакъв начин не искал да контактува с нея! Какъв ужас! Понеже петък е невероятна хакерка и никой не може да се спаси от нея в личното си виртуално пространство.
Когато аз не искам да контактувам с някого, просто го слагам в игнора си. Онзи в главата ми. Съветвам ви да направите същото, защото мисля за вас. "Защитавам" ви.

Казвам това, с риск петък да ми се разсърди, защото те уверявам, че й е страшно забавно да се занимавате с нея, а сега току виж сте спрели. Но май ви надценявам, нали?

Ей, изписах сума неща, за да кажа онова, което десп е казала с едно изречение. Десп, ще ме научиш ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.