|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Wiper, моля обясни......
|
|
Автор |
пeтъk () |
Публикувано | 08.03.05 11:12 |
|
от къде води началото си честването на Осми март....за да си го честитим, ако счетем че по някакъв начин е относим към нас
| |
Тема
|
Re: Wiper, моля обясни......
[re: пeтъk]
|
|
Автор |
!Soley (system error) |
Публикувано | 08.03.05 11:49 |
|
ти сега се чудиш дали да очакваш от мъжете да ти честитят или не ли?
ако ти е празник някъде из теб .. все някой (обикновено е който трябва ) ще го забележи.
а и мен ако питаш винаги съм предпочитала, хората, които празнуват какво ли не, пред тия, които се чудят как да са изискващи и недоволни през всеки един празник.
Росен ще ти обясни за Клара Цеткин и Ленин... и жена му дето... на тоя ден...
така че...))))))))
бе, ... нека е празник ))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wiper (олигоФренд) |
Публикувано | 08.03.05 11:56 |
|
и всичко е обяснено , иначе честит празник ... с пожелания за повече пот в учението и по-малко кръв в боя...
Всичко което ме убива ми е неудобно...
| |
Тема
|
[re: !Soley]
|
|
Автор |
пeтъk () |
Публикувано | 08.03.05 12:03 |
|
Какви мъже.....аз останах с убеждение, че е празник на карамфила!!!:))И така...на всички Карамфили искам да пожелая да са здрави, да са красиви, вечно влюбени, материално осигурени и най-важното...да сколасат да оставят поне по едно карамфилче...щото няли знаете Карамфилът не е истински Карамфил, ако не е оставил след себе си......)))))
| |
Тема
|
[re: wiper]
|
|
Автор |
пeтъk () |
Публикувано | 08.03.05 12:18 |
|
Прочетох всичко!
Нека обобщим....Осми март е Нова година за хората замесени в любовен триъгълник!На този ден те си купуват подаръци за да си засвидетелстват обич и да се уверят взаимно, че макар да не се радват особено на геометричната фигура в която волю неволю са включени то поне благодарят на съдбата, че са в нея заедно
| |
Тема
|
Re: с пожелание за обич във вас
|
|
Автор |
!Soley (system error) |
Публикувано | 08.03.05 12:40 |
|
ето това е за теб, за да не ти развалям впечатленията от празника, с пожелания за повече вяра в теб, че си Жена.
а с тези , поздравявам всички жени и майки, които знаят какво е да обичаш, и то като жена.
| |
Тема
|
[re: !Soley]
|
|
Автор |
пeтъk () |
Публикувано | 08.03.05 12:52 |
|
Абе не бе, Сол....пак не разбра...какъв е тоя букет..празник на Карамфила...на ЕДИН КРАМФИЛ...ЕДНА БРОЙКА...ЧЕРВЕН най-често)))
Редактирано от пeтъk на 08.03.05 13:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
!Soley (system error) |
Публикувано | 08.03.05 12:59 |
|
бе ти да не бъркаш празниците, бе.
само не си закачай карамфил на ревера, да не си помислят околните ти, че са пропуснали и манифестацията.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Джoaннa (гордата ТО) |
Публикувано | 08.03.05 13:34 |
|
Ех,деца,аман да ти кажа само питате и нищо не знаете, ами това е ден на любимата колежка, на този ден се почита вярната колежка която през цялото време е прикривала лошото му настроение,махмурлука,нахокванията на шефа,отказите на жена му за полови игри, мъкнене до вкъщи през зимните вечери................и още и още ..........на колегата, и в този ден този мил мъж и се отблагодарява с нужното внимание,обич,признателност и т.н. .......ех,само като видя влагата в очите му..............как да не го наибеш пак отново и отново.......да го разбиреш де.....
всичко е в ръцете ми:)))))
| |
Тема
|
[re: Джoaннa]
|
|
Автор |
пeтъk () |
Публикувано | 08.03.05 14:12 |
|
Джоанна!Внимавай какво говориш.Това е днят на КАРАМФИЛА.
Аз както знаете работя в държавната администрация(знаете защото сте ми проследявали не веднъж айпито).
Влизам днес с малко закъснение през главния вход и чичо Иван, портиерът ме поздравява....Добър ден и честит празник...ела за малко...и ме води в стаичката си, където на една маса са разположени поне 100 КАРАМФИЛА, за всяка колежка по един, от Главния секретар.
После шефката дойде в стаята и подари на мен и колежката ми КАРАМФИЛИ.
След малко дойде Главния секретар и ни нацелува, като ни пожела приятно изкарване довечера......и пита зехте ли си КАРАМФИЛИТЕ?
Не е ден на никаква колежка, не можеш ме излъга
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|