|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Детската градина
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 27.01.05 21:05 |
|
Мили деца,
Понеже не ми се влиза в ролята на госпожата от детската градина и да ви разтървавам, пък и сте големи хора, ше ви замолА най-любезно, когато ви се дочати, дозаяжда, нямате мнение по дадена тема, хрумне ви нещо недотам остроумно или искате да се поебавате с някой, да използвате кютата си. Ако нямате такива, да си инсталирате незабавно. Личните бележки също са опция.
Някой беше питал какъв е тоя клуб Косово-2. Това е клуб на приятели и ако нямате намерение да бъдете такива, намерете път към други клубове, а не създавайте интриги между тукашните клубари. Айде ако обичате - оръжейците обратно в клуб Оръжие, остроумните - в клуб Пороци, сърдитите - в клуб Попържни и прочие, да не посочвам, че ми писна вече от безбройните ви теми пълни с по 150 нищонеказващи мнения, писани само и само да сте в опозиция на някой си, които отваряме само за да не ни показва Дир-а, че имаме нечетени теми.
| |
Тема
|
Е еееееееее че сиииии
[re: medusa]
|
|
Автор |
iosarian (от Параграфа) |
Публикувано | 27.01.05 21:07 |
|
не бива така - тамън почнахме с личните нападки и щеше да стане весело ... А аз тоз клуб що не го знам мммм? Доста познати никове се навъртат тъдява  
Si vis pacem,para bellum.
| |
Тема
|
Re: Е еееееееее че сиииии
[re: iosarian]
|
|
Автор |
medusa (Мамино Меде) |
Публикувано | 27.01.05 21:18 |
|
Трай, да не го отнесеш ти (Тука може би трябва да сложа усмихнато човече, та да смекча тона? Що ли не го слагам?). Че нали знаеш колко обичам да се заяждам с теб... А що мислиш, че не го знаеш тоя клуб? Щото не е трябвало да го знаеш. Все много знаете ейййй...
| |
Тема
|
Хахахахахахах мерси
|
|
Автор |
Публикувано | 27.01.05 21:20 |
|
мноу тъ обичам кат ми говориш така .....Не бой се няма да остановявам окупация ....така или иначе рядко влизам в дира вече  
| |
|
Аз пък мисля да поостана.
Хареса ми.
Приятна детска градина си имате.
Може да просъществувам в нея.
| |
|
Ей в тая тема ще ти кажа за онези другите работи дето си засегнал.
Ето какво. Аз нямам нищо против, който и да е, пишещ тук напоследък. Преглъщам и факта, че твоята Докачливост и Непадането по гръб на марта ми носят куп загубени минути, в опита да разбера кой е по-остроумен. Очевадно е, че това на вас двамата ви е доста приятно занимание. ОК. Виждам, че и някои от твоите са се изказвали и по други теми - пак нямам нищо против. даже съм ЗА.
Ако толкова държите клуба да си бъде за 6 човека - добре. Ще обръщаме по една тема на седмица, ще си четем текстове на песни и всичко ще е мирно и тихо.
| |
Тема
|
Ако под "твоите" имаш предвид
[re: Пaтилaнчo]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.01.05 10:21 |
|
моя скромност .... държа да отбележа че с изключение на теб и още двама трима май познавам пишещите в този клуб лично  
| |
|
Освен теб - още двама трима са писали. Не си център на света. И не знам, защо това, че си мислиш, че не те знам и не ме знаеш на живо има някакво значение.
Знам те и съм те виждал - казвам го, за да се поуспокоиш вече.
| |
Тема
|
Re: Ако под "твоите" имаш предвид
[re: Пaтилaнчo]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.01.05 10:28 |
|
Не ми пука да ти кажа честно - просто глаголивото пустословене из дира ми беше поомръзнало и дълго време пишех само в клуб оръжие - а и там не особенно много... Чисто и просто горната провокация требеше да бъде спряна изеднъж - а видях и няколко интересни схеми и дадох отговор - споко не отсядам на бивак тука  
| |
Тема
|
Това вече на нищо не
|
|
Автор |
marta_s (осица) |
Публикувано | 28.01.05 10:49 |
|
прилича! Остроумните - в клуб Пороци!
Що за хора ще останат тук?
Език кости няма - кости троши!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|