|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Международен бойкот на всичко българско???
|
|
Автор |
Чавдар () |
Публикувано | 17.04.00 20:25 |
|
Гледам в днешния "Труд" превод на статия от канадския "Globe & Mail" от 20 март и какво да видя - развихрил се писачът на тема Ангола (за скандала с "българското оръжие" предполагам знаете) и завършва с призив: "Съд за африканските президенти, които са помагали на Савимби. Преследване на диамантените търговци, които са си затваряли очите, и МЕЖДУНАРОДЕН БОЙКОТ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО".
Ама че българското участие изобщо не е доказано, няма значение. Ама че били замесени и португалци и белгийци, това минава между другото. Ама че в продължение на много години УНИТА се поддържаше и въоръжаваше от ЦРУ - ни гък. За "белите хора" бойкот и други заплахи няма. "Дръж негрите и българите" и това е.
Писмото-опровержение на нашия посланик до гл. редактор, естествено, не е било публикувано.
Аман вече!!! Писна ми кой за какво се сети все българите да са му виновни и да служим за изтривалка на този или онзи.
Анализаторе, пък и оня, дето се пише "Българин" - изпускате
фронта.
| |
Тема
|
[re: Чавдар]
|
|
Автор |
1984 () |
Публикувано | 17.04.00 20:52 |
|
Сега ех-пешо ще се обади, че това е частно мнение.Което е абсолютно вярно и ще ми послужи да обърна внимание на Аналайзъра че то отразява обществената нагласа кои са си виновни по рождение.
| |
Тема
|
[re: 1984]
|
|
Автор |
Чавдар () |
Публикувано | 17.04.00 21:17 |
|
На мен ми е ясно, че е частно мнение, ама такива частни мнения, разпространявани системно в медиите, формират общественото мнение за БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
На времето ми беше дошло до гуша да обяснявам, че не ние сме организирали атентата срещу папата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
АРТЕМИДА () |
Публикувано | 17.04.00 21:25 |
|
Защо дръж негрите и българите ? Че за тях това са синоними.
Когато има пешкир за опиране, то се знае- за нас е. И сега понеже сме си много гъсти със запада, естествено, че опроверженията ще бъдат под сурдинка и с половин уста, а когато изобщо някой ги направи, няма как да се научат. Не че наше оръжие не стига до Ангола, но не става без нечие високоплатено посредничество. И вместо да гонят посредника /който вероятно е хем високо, хем далеко / те гледат как да ни оклепат, че оръжейни доставки да не смеем и да сънуваме. Филип Димитров каквото можа направи. Сега е ред на писачите да доразкапят и малкото, което ни остана от бившите пазари за българско оръжие. Не че съм за това да се продава смърт. Но ми омръзна от демагози ! За тях можа, за нас- не. Защо, бе, джанъм ?
А колкото до бойкота на всичко българско- то остана ли нещо за бойкотиране ?!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
1984 () |
Публикувано | 17.04.00 21:25 |
|
По-скоро намирам че отразават съществуващо отношение, отколкото генерират такова.
| |
|
Нямам предвид само конкретния случай, а частните (и не толкова частни) мнения и в миналото.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KRASSY () |
Публикувано | 17.04.00 21:43 |
|
В случея няма нищо чудно . Явно пак сме настъпили някой по мазола (бизнеса) . Нашето оръжие е качествено и се търси навсякъде по света . Ако си спомняте преди няколко години имаше две катастрофи със самолети с български екипажи на компанията "Еър София" . Тогава опитаха да спрат търговията ни с диверсии , сега със скандали . Мисля че няма нищо да излезе от тия неща. Както се казва "където е текло , пак ще тече" .
| |
|
Между другото не забелязвам тук И.И. от Упсала ....????
Е , аз отдавна не съм влизал в клуба......
| |
|
Тук си е. Не се притеснявай :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Peshun () |
Публикувано | 18.04.00 01:16 |
|
Mozhem da vikame "ne sme nie" ako njama dokazatelstva che sme? Taka njama nikogo da razubedim?
Ako njama dokazatelstva i boikot njama da ima, ne boi se i go pishi porednata vestnikarska nekadqrna rabota. No ako ne e, poslednoto neshto koeto trjabva da pravim e da se pravim na ludi. Taka stereotipa "balkanski subekti" sami si okachvame.
Pozdrav
Peshun
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|