|
Тема
|
Следващите може да сме НИЕ!!!
|
|
Автор |
Madman () |
Публикувано | 02.04.99 18:27 |
|
Не трябва да позволяваме на наТО да бият Балканите
Защо трябва вече 9 години да страдаме заради тъпите аМЕРИКАНЦИ!!! Че искат влияние на Балканите искат, но защо трябва по такъв начин
Българите нямат ли свои Интереси?
Защо трябва да падаме на колене!!!!
Не се предавайте!
Не съм Българин но следващият ход на наТО може
да е РОССИЯ или УКРАИНА или пък БЪЛГАРИЯ
Не се предавайте !!!
| |
Тема
|
Отг: Следващите може да сме НИЕ!!!
[re: Madman]
|
|
Автор |
Biliana () |
Публикувано | 02.04.99 18:33 |
|
Ti naistina si MADman
| |
Тема
|
Дупл: Отг: Следващите може да сме НИЕ!!!
|
|
Автор |
Madman () |
Публикувано | 02.04.99 18:42 |
|
А по твоемо трябва ли да живееееем в МИЗЕРИЯ?
АМА ИСТИНСКА МИЗЕРИЯ?
Това, в което живеем не може да му се каже
държава. На к'во прилича. Кажете де?
| |
|
Моето дете, когато толкова храбро се изказваш по толкова големи въпроси, поне го напиши по-грамотничко. Няма да ти драскаме с червено върху записките, но дразни.
Кажи, какво си разбрал за българската позиция по конфликта, кажи го с 25 думи, за да не излезе, че нищо не си разбрал. Освен това, научи се да спориш, и през монитора те чуваме как крещиш. Не е гот.
Не мога да разбера, ти просто мразиш американците, или не искаш някой друг да се бърка на Балканите. И въобще, ще бъдеш ли така добър да обясниш как може да стане това. Иначе излиза, че просто говориш глупости, за да се освободиш. Не знам от какво.
| |
Тема
|
Дупл: Отг: Дупл: Отг:
|
|
Автор |
ттт () |
Публикувано | 02.04.99 20:54 |
|
Генерал Антонеску написа:
-------------------------------
Моето дете, когато толкова храбро се изказваш по толкова големи въпроси, поне го напиши по-грамотничко. Няма да ти драскаме с червено върху записките, но дразни.
Кажи, какво си разбрал за българската позиция по конфликта, кажи го с 25 думи, за да не излезе, че нищо не си разбрал. Освен това, научи се да спориш, и през монитора те чуваме как крещиш. Не е гот.
Не мога да разбера, ти просто мразиш американците, или не искаш някой друг да се бърка на Балканите. И въобще, ще бъдеш ли така добър да обясниш как може да стане това. Иначе излиза, че просто говориш глупости, за да се освободиш. Не знам от какво.
| |
Тема
|
Отг: Дупл: Отг: Дупл: Отг:
|
|
Автор |
00 () |
Публикувано | 02.04.99 21:01 |
|
00