Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 20.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Косово-1
*Кратък преглед

Тема Абе тоя чат много изпростя. Много хора тук само сенови  
Автор Emo ()
Публикувано02.04.99 10:52

Абе тоя чат много изпростя. Много хора тук само се лигавят. В началото действително можеше да се обменят ценни мисли с интелигентни хора, пък сега се ръсят прекалено много глупости !!!

Тема Отг: Абе тоя чат много изпростя. Много хора тук санови [re: Emo]  
Автор Marcus Aurelius ()
Публикувано02.04.99 10:57

Искахте демокрация преди 10 години - на ви сега демокрация. (az ne sym komunist :-)

Тема Дупл: Отг: Абе тоя чат много изпростя. Много хоранови [re: Emo]  
Автор Ivaylo ()
Публикувано02.04.99 11:23

Emo, taka e. Tuk samo moje da te psuvat. obache na men mi e priatno, zashtoto znam che tia koito me psuvat mogat tova samo tuk, a kato se izpraviat sreshtu men lice v lice i niama da im stiska. Znachi sa kompleksari razni. Po Internet vseki e smel, ama koi gi znae v deistvitelnost kakvi shushumiga sa.

Тема Отг: Дупл: Отг: Абе тоя чат много изпростя. Многонови [re: Emo]  
Автор МЕРИ ()
Публикувано02.04.99 11:28

За съжаление Ивайло - ти си убийствено прав!

Тема za MERIнови [re: Emo]  
Автор Ivaylo ()
Публикувано02.04.99 11:47

MERI, loshoto e,che za prav pat ne mi e priatno che sam prav. Ama niama kak.

Тема Отг: za MERIнови [re: Emo]  
Автор Nikoi ()
Публикувано02.04.99 12:13

Ne znam koi e prav, no smeia da vi kaja slednoto: koito ima smelost tuk da zashtiti edna ideia - toi shte nameri smelost da ia zashtiti i v deistvitelnostta. A kato obviniavate chata che izprostial - ami kajete neshto umno i shte poluchite umen otgovor

Тема Отг: za MERI i Ivailo [re: Emo]  
Автор Gero ()
Публикувано02.04.99 12:56

Abe hora, be ne gi razbirate tezi neshta! Che foruma izprostia, izprostia, no tova stana sled kato se vkljchiha takiva kato vas - deto im e kef da gi psuvat! Razbiram vi problema, ama ne tova e rshenieto. Shto ne se porazhodite se navan, hem nas niam da ni zanimavate s gluposti, hem moje da vi se otvori parashuta.

Тема Отг: Абе тоя чат много изпростя. Много хора тук санови [re: Emo]  
Автор Рубашкин ()
Публикувано02.04.99 17:05

Емо, Освободи се от задръжките си, лъсни бастуна и ще се оправиш!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.