|
Тема
|
Пича и Учителя-знаменосците на Клинтън!VIVA CNN!
|
|
Автор |
Иван- Bin Ladden () |
Публикувано | 02.04.99 01:48 |
|
Дълбок поклон, о най-светнатите!Простете нам получовеците за невежеството!Ние, които се осмелихме да нацапаме храма на "истината" ви молим да ни простите, че живеем в Средновековието!Я си ебете майката, хващайте се за петите и престанете да коментирате от страната, където смятат, че Косово е верига от бензиностанции бе!
| |
|
Ivane (Bin ...),
Mnogo si go duhal za da si tolkova degradiral i s toia mirogled niama izgledi skoro da spresh.
| |
|
Ela pri men, che Monika mi kaza-Bil, ima edin Ivan-Bin Ladden, koito znam, che shte ti duhne po-dobre i ot men.Tichkai, na chicho duhacha.
| |
|
Ivane, kakto vijdash argumenti ot takiva hora mai njama kak da ochakvash. No toi gospod e kazal: blajenni sa verojushtite, taka che da im prostim kato dobri hora,
te sigurno si misljat che Kosovo e samo benzinova kolonka!
| |
|
Ivane izobshto ne obrushtai vnimanie na takiva hora. Ne si zaslujava dori da si habish dumite za da im otgovariash.
Иван- Bin Ladden написа:
-------------------------------
Дълбок поклон, о най-светнатите!Простете нам получовеците за невежеството!Ние, които се осмелихме да нацапаме храма на "истината" ви молим да ни простите, че живеем в Средновековието!Я си ебете майката, хващайте се за петите и престанете да коментирате от страната, където смятат, че Косово е верига от бензиностанции бе!
| |
|
Брате, ти си мехлем за очите ми!
| |
|
Провокатор-сатирик, а?!
| |
|
Не, огняроинтелигент!
| |
|
po vsichko lichi po inteligenten ot teb.
| |
|
|
|
|