Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:05 23.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Косово-1
*Кратък преглед

Тема ДА НА УДАРИТЕ ПО ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ В СЪРБИЯ  
Автор Генерал Антонеску ()
Публикувано01.04.99 18:19

Не става дума за детски градини, а за резиденции и прочие. Крайно време е Милошевич да мине на палатка - щом някой е виновен, трябва да страда той, а не невинните граждани и селяни. Чудя се на всички сърбофили как може да се кефят на онзи, който загуби пет войни на "братята им славяни". Ами че той си е национален предател, е за тях, но то си е тяхна работа. Мъчно ми е за сърбите, но мразя Сърбия. Не се сещам за нито един сериозен исторически факт, който да доказва тяхната добронамереност към нас. И хич не съм им благодарен за онова, което ни се случи през послените 10 години.

Тема Отг: ДА НА УДАРИТЕ ПО ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ В СЪРБИЯнови [re: Генерал Антонеску]  
Автор Ivaylo Bakalski ()
Публикувано01.04.99 18:28

Napalno viarno e vsichko!

Автор Ia si barai papchivia Hui be b ()
Публикувано01.04.99 18:30

Da mi iadesh lainata razbiti na iairian. Da mi piesh pikniata za podsladitel. Da ti go nachukam v gaza i v putkata i da mi oblizhesh huia. Da ti varna lainata v gaza.

Автор Ivaylo Bakalski ()
Публикувано01.04.99 18:34

Nashia priatel sas strannoto ime "Ia si barai papchivia Hui" dosta grubichko se izraziava. No pak mi haresva imeto mu. Ha-ha-ha

Автор Nut ()
Публикувано01.04.99 18:45

Daaa, generale, tova da ti e za urok! Napulno si prav, obache s tazi surbizirana paplach govori li se! Ostai gi da se izjivqvat kato podrujnici na tazi ili onazi "ideq". Po-kusno kogato vqtura povee v druga posoka, taq paplach kakto ipredi shte se preboqdisa purva i chte smeni mnenieto si na 380 gradusa.

Тема Дупл: Отг: ДА НА УДАРИТЕ ПО ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ В СЪРБИнови [re: Генерал Антонеску]  
Автор Devil ()
Публикувано01.04.99 19:28

Eeeeeeee NUT, ajde pone na 360 gradusa da si smenim menieto XA-XA-XA, Kaval, ti geometria ne si li uchil be?

Тема Отг: Дупл: Отг: ДА НА УДАРИТЕ ПО ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ Внови [re: Генерал Антонеску]  
Автор supporter ()
Публикувано01.04.99 20:14

180 ako triabva da sme tochni

Автор Anton ()
Публикувано01.04.99 21:36

Те и сърбите са си гламави с техния великошумадски шовинизъм, за който е писал големият журналист Данаил Крапчев преди повече от 70 години. С този шовинизъм избиват комплекси, описани от Нушич. Така , че не е само Милошевич за оная работа, както би се изразил един сърбин.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.