|
Тема
|
ДА НА УДАРИТЕ ПО ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ В СЪРБИЯ
|
|
Автор |
Генерал Антонеску () |
Публикувано | 01.04.99 18:19 |
|
Не става дума за детски градини, а за резиденции и прочие. Крайно време е Милошевич да мине на палатка - щом някой е виновен, трябва да страда той, а не невинните граждани и селяни. Чудя се на всички сърбофили как може да се кефят на онзи, който загуби пет войни на "братята им славяни". Ами че той си е национален предател, е за тях, но то си е тяхна работа. Мъчно ми е за сърбите, но мразя Сърбия.
Не се сещам за нито един сериозен исторически факт, който да доказва тяхната добронамереност към нас. И хич не съм им благодарен за онова, което ни се случи през послените 10 години.
| |
|
Napalno viarno e vsichko!
| |
|
Da mi iadesh lainata razbiti na iairian.
Da mi piesh pikniata za podsladitel.
Da ti go nachukam v gaza i v putkata i da mi oblizhesh huia.
Da ti varna lainata v gaza.
| |
|
Nashia priatel sas strannoto ime "Ia si barai papchivia Hui" dosta grubichko se izraziava. No pak mi haresva imeto mu. Ha-ha-ha
| |
|
Daaa, generale,
tova da ti e za urok!
Napulno si prav, obache s tazi surbizirana paplach govori li se! Ostai gi da se izjivqvat kato podrujnici na tazi ili onazi "ideq". Po-kusno kogato vqtura povee v druga posoka, taq paplach kakto ipredi shte se preboqdisa purva i chte smeni mnenieto si na 380 gradusa.
| |
|
Eeeeeeee NUT,
ajde pone na 360 gradusa da si smenim menieto XA-XA-XA,
Kaval, ti geometria ne si li uchil be?
| |
|
180 ako triabva da sme tochni
| |
|
Те и сърбите са си гламави с техния великошумадски шовинизъм, за който е писал големият журналист Данаил Крапчев преди повече от 70 години. С този шовинизъм избиват комплекси, описани от Нушич. Така , че не е само Милошевич за оная работа, както би се изразил един сърбин.
| |
|
|
|
|