|
Тема
|
Miloshevich e diktator, a Vuk Drazhkovich ?
|
|
Автор |
Ziezi () |
Публикувано | 01.04.99 01:25 |
|
Dobre, povecheto sme sklonni da priemem Miloshevich za diktator. A kakvo shte kajete za Vuk Drazhkovich ?
| |
|
Г-н Ziezi,
Не познавам лично г-н Драшкович. Но от неговите метаморфози от лидер на опозицията до заместник министър-председател в правителството, срещу което бе в опозиция, имат според мен едно нетрудно обяснение - който попадне в кълчищата на национализма рано или късно сам забравя кой е и защо е.
Искрено Ваш,
Иван Иванов,
Упсала, Швеция
| |
Тема
|
Отг: Отг.: Съучастник на диктатор?
[re: Ziezi]
|
|
Автор |
Tzetzo () |
Публикувано | 01.04.99 01:56 |
|
Abe Ivane, pak li ti be, samo gluposti rasish. Che na vsichkoto otgore neprekasnato natjakvash che si v Shvecia. Ne te li e sram veche? Na vsichkoto otgore kak moje da si takav goljam naivnik?
| |
|
Г-н Tzetzo,
Звучите недоумяващ и разстроен?
Попитайте за това, което Ви тревожи и ще получите любезен отговор.
Иван Иванов,
Упсала, Швеция
(със специално извинение за Вас)
| |
Тема
|
Отг: Напрежение у някои?
|
|
Автор |
Сашо () |
Публикувано | 01.04.99 10:41 |
|
Иванчо, моето момче. Две ракети паднаха на 30 км от нас и на 1 000 от теб. Бих искал да знам по каква линия си там. Може би си "наше момче" на праивтелството?
| |
|
Г-н Сашо,
Аз не мога да направя връзка между ракети, разстояния и благоприличие в начин на разговаряне и общуване.
Иван Иванов,
Упсала, Швеция
| |
Тема
|
Отг: Отг.: Ракети и приличие
|
|
Автор |
стоян () |
Публикувано | 01.04.99 14:21 |
|
Вук Драшкович и опозиция?ПРедставете си само Първанов заместник министър председател и Виденов вицепремиер.
| |
|
Не знам дали някой от Вас е чел произведенията на Вук, но аз го наблюдавах на един конгрес на балканските историци. Този човек е идиот, той изръси ни в клин ни в ръкав фраза, която звучеше почти точно така: "... великият сръбски народ, който се простира от Виена до Цариград". Бачо Кольо Генчев много възпитано /беше трезвен в този час на деня/ се опита да му обясни, че все пак става дума за научен форум, че хората разбират, че и те са чели малко много, нека да бъдем по-внимателни. Вук не реагира въобще.
Та аз не смятам Драшкович за проевропейски настроен, нищо че Слобо го праща да замазва очите. Нали знаете - "доброто ченге" и "лошото ченге". Удай Хюсеин и Тарик Азис. Просто опозицията в Сърбия е нещо като соцреализма и члена на комара - всички знаят, че го има, но никой не го е виждал.
| |
|
|
|
|