|
Тема
|
Въпроси за мойте кибрити
|
|
Автор |
sedemdva-126933 (BMBD) |
Публикувано | 29.11.13 17:43 |
|
Имам колекция от около 5 000 кибрита от целия свят, всякакви размери, видове, разновидности и какво ли не. 20 години ги събирам.
Съвсем хипотетично искам да ви питам ако реша да ги продавам къде да се опитам да ги пласирам и на каква стойност...
( може и да са доста над 5 000, просто вече им загубих бройката )
| |
|
Здравейте,
Цената зависи от това какви са кибритите. Моля пишете ми на имейл iost.pk@abv.bg. Ако приложите и снимки ще бъде много полезно.
Поздрави
| |
|
Здравейте, тия дни ще ви пратя материали, въпреки че съм крайно скептичен, че някой в България може да извади толкова колкото струват или толкова колкото аз преценявам.
Ще гледам утре да имате писмо.
| |
|
Здравей Дидо!Прибрах се от командировка и седнах на компа....
Колко смятаме че струват нашите колекции???
Няма каталози както монетите марките и фонокартите.Ние не влагаме пари в кибритите за да забогатяваме ката нумизматиците и антикварите.При нас е хоби...В ебей съм печелил търг 611 кутии за 6 долара...в България 2000 кутии за 100 лева..много случаи има и на подарявания...
Погледни аукциона,какви цени искат.Погледни и продавалника цените.Колкото и да ни харесват като цена, никой не ги купува.Стоят с месеци...обиколил съм България много пъти.Хората които сме колекционери,да ли имаме десетина човека.
По същество:Българските кибрити се делят първо на периоди-от царство българия,от 1946 до 1962,1963-1975,от 1975 г. се променят от етикети на цели печати и така продължават.друго делене на кибритите е от стандартни за бита ,и нестандартни -рекламни.рекламните са безплатни имам от някои с кашони.обикновените знаеш как вървят ...
| |
|
А защо си решил да ги продаваш? Както казва колегата ще са ти много по ценни и скъпи ако си ги задържиш. Ето присъедини се към нас колекционерите и си продължи това хоби. Ние ще се радваме да имаме нов член в клуба.
| |
|
Благодаря за мнението. Явно нещата са доста относителни.
| |
Тема
|
Re: Въпроси за мойте кибрити
[re: savi_9O]
|
|
Автор |
sedemdva (BMBD) |
Публикувано | 19.12.13 09:11 |
|
Ми аз съм си в клуба още от самото начало
| |
Тема
|
[re: sedemdva]
|
|
Автор |
savi_9O (пристрастен) |
Публикувано | 19.12.13 12:43 |
|
Така е. Не ми е познато името ти, ако си го сменял може или не си писал. :)
| |
Тема
|
[re: savi_9O]
|
|
Автор |
vasor (new) |
Публикувано | 20.12.13 12:41 |
|
Преди беше ВиК....