|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Нов фен :) и член на клуба
|
|
Автор |
Константин Томанов (непознат
) |
Публикувано | 18.03.11 11:22 |
|
Здравейте,
На скоро намерих позабравената си колекция от кибрити и видях , че това хоби има фенове и доста сайтове и теми.
Реших да участвам и в форума.
Снимах колекцията си и скоро ще кача снимките някъде за да можете да ги разгледате.
Ще се постарая да пускам интересни теми и да взимам участие все по-често в обсъждането на други такива.
| |
|
Welcome!!!
| |
Тема
|
Re: Нов фен :) и член на клуба
[re: vasor]
|
|
Автор |
savi_9O (ентусиаст) |
Публикувано | 18.03.11 19:19 |
|
Добре дошъл в нашия клуб, ще се радваме да видим и твоята колекция. Поздравления още веднъж!
| |
Тема
|
Re: Нов фен :) и член на клуба
[re: savi_9O]
|
|
Автор |
Kибpитa (кибритоманиак) |
Публикувано | 19.03.11 19:44 |
|
Привет и от мен. От кой град си?
| |
|
От година и половина живея отново в Дупница. Иначе пътувам всеки ден до София, защото ряботя там.
Горе-долу по тези географски ширини се подвизавам :)
Разгледах повечето от предишните постове и личните ви сайтове. Ако намеря малко повече време ще си направя и аз такъв.
| |
|
Добра идея, разкажи ни нещо за колекцията ти, колко е голяма, някой уникати, как се запали по това хоби
| |
|
Не е ли изморително всеки ден от Дупница до София?
| |
|
поздрав и от мен, с нетърпение чакам да видя колекцията:)
----------------------
| |
|
Не е много приятно пътуването понякога. Най-вече през зимата. Имало е случай, когато съм се прибирал 7 часа. Иначе с нормално каране и без много задръстване за 1 час и 15 минути съм стигнал до офиса.
Кибрити започнах да събирам в детската градина. Имах хубава колекция, но загубих по-голяма част от нея. Преди 2-3 години започнах отново.
Българските ми кибрити не са нещо особено, виждали сте такива. Имам хубави чуждестранни. Направих снимките, сега ще пообработя, подредя и кача някъде.Скоро ще ги видите. :)
| |
|
Пробвай да си направиш един сайт за колекцията в www.glog.bg
Там е лесно и колекциите на повечето колекционери са качени в такива сайтове.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|