|
Тема
|
Обичам подараците
|
|
Автор |
m.s.markov (непознат
) |
Публикувано | 14.09.10 20:33 |
|
Един приятел си дойде от чужбина и ми подари тези кибрити.В най-долния ред има кибрити с интересни клечки.До сега не бях виждал такива.
| |
|
Супер са кибритчетата. И аз не бях виждал такива клечки - интересни са. Ако искаш на 4та страница има тема за разновидностите на кибритените клечки и може да снимаш отблизо клечките и да ги пуснеш там при другите
| |
Тема
|
Re: Обичам подараците
[re: savi_9O]
|
|
Автор |
vasor (new) |
Публикувано | 23.09.10 12:32 |
|
Здравейте.
Преди години имаше доста руски кибрити с такива клечки. Доколкото знам ги наричаха ловджийски (по простата причина че доста трудно се гасят дори и при силен вятър). Аз самият съм палил такава клечка за проба и мога да кажа че действително е доста трудно да се угаси от вятъра.
| |
Тема
|
[re: vasor]
|
|
Автор |
savi_9O (ентусиаст) |
Публикувано | 23.09.10 15:21 |
|
А българските негасящи се от вятър кибрити се наричаха "БУРЯ"
| |
|
Скоро получих нов подарак.Тези кибрити са закупени от Швейцария.Там продават разнообразни по форма и картинки кибрити,а не като в България -само "Зебра".Големият е произведен в Унгария ,а малките са пройзведени от Swedish Match .
| |
|
Супер са, де да имаше и на мен някой да ми подари!
Редактирано от Kибpитa на 11.10.10 12:44.
| |
|
Имам 5 повтарящи се от лявата и дясната колонка най-горните кибрити ,от средната колонка трита кибрита които са под двата които са снимани обратно...ако ги нямаш обади се да ти ги изпратя.
| |
|
Нямам нито един от тях
| |
Тема
|
[re: Kибpитa]
|
|
Автор |
savi_9O (ентусиаст) |