|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кактуси
|
|
Автор | Ariocarpus (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.03.03 14:35 |
|
Място за колекционери на кактуси.
| |
Тема
|
Re: Кактуси
[re: Ariocarpus]
|
|
Публикувано | 16.03.03 20:34 |
|
Търся други хора които които колекционират като мен кактуси.
| |
Тема
|
|
|
Автор | милитapия (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.03 13:06 |
|
Аз не колекционирам кактуси, обаче имам един и ми е интересно какво представлява. Не е от тези дребните, топчести, а расте нависоко като дърво 2-3 метра, има различни разклонения, като истински кактус, само че не е от тия дето ги дават по филмите в пустините. По някое време, може би напролет,се появяват малки листенца като ресни. Какво е това чудо? Взех го защото не ми приличаше на никакъв друг кактус. Естествено има си и бодли.
| |
Тема
|
[re: милитapия]
|
|
Публикувано | 18.03.03 08:54 |
|
Без снимка не мога да го опредля, но след като му излизат листенца може би става въпрос за един вид палма "Драцена" която много прилича на кактус, но не мога без снимка да съм сигурен.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.03.03 15:01 |
|
Това със снимката ми е проблем, но мисля че е кактус, защото се разклонява също като тези големите в пустините, само че разклоненията не са обли, а триъгълни, наситенозелен цвят. Всъщност аз от кактуси не разбирам.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.03.03 08:06 |
|
Sega se sestam tova e edin africanski sukulent koito se kazva 'Euphorbia' za sazalenie ne e kaktus vapreki ce prilica azki mnogo. Potarsi v internet za povece ot tozi vid i sviri tvoja s njakoi ot snimkite. Dobre e da razberesh kakvo gledash zastoto sled kato ne e kaktus moze da ima nuzda ot povece voda...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.03.03 16:00 |
|
Благодаря.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 22.03.03 07:21 |
|
Njakoi koito sabira kaktusi moze da svarze sas men.
stonedead@rock.com
| |
Тема
|
Болести по цветята
|
|
Публикувано | 17.04.03 12:15 |
|
По кактуса ми(кактус или не), за който вече писах се появиха кафеникави петна? Знае ли някой какво е и как се лекува?
| |
Тема
|
Re: Болести по цветята
|
|
Публикувано | 18.04.03 23:54 |
|
Tezi petna mogat da budat nai normalno nesto. Mogat da se polucat i ot dirctnoslance. Za povece info triabva snimka. Prehvarli se v klub 'Cvetarstvo' i si zadai vaprosa tam.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|