|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
към феновете на оръжие
|
|
Автор | тъпчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.03 20:12 |
|
здравейте
Въпросът ми е към всички които се интересуват или колекционират оръжие и могат да ми дадат малко информация за това какво представлява автоматичен пистолет Джефеко произведен 1921 г. и къде в нета мога да намеря повече информация за него ( аз нищо не намерих ).
Благодаря!
| |
Тема
|
Re: към феновете на оръжие
[re: тъпчo]
|
|
Автор | милитapия (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.03 14:28 |
|
Изпиши го както си е на латиница, калибър.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 11.03.03 14:03 |
|
Като гледам не си си дал зор да напишеш каквото ти казах. Нейсе, марката е белгийска, оръжието външно много прилича на Браунинг мод.1900. Калибърът е 7,65 или 6,35. Ако случайно не е един от двата непременно обади. Фирмата не съществува, ще е невероятно ако намериш нещо в нета. Общо взето не представлява колекционерски интерес.
Със здраве.
| |
Тема
|
[re: милитapия]
|
|
Публикувано | 11.03.03 22:48 |
|
благодаря ти много за отговора.честно казано нямам идея кой от двата калибъра е но е някъде там.за съжаление не е мой за да подледна .твърдиш че не представлява колекционерски интерес и не си заслужава ?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.03.03 11:21 |
|
Виж сега, какво си е наумил някой да колекционира в края на краищата си е негова работа. Ако си решил например да събираш белгийски пистолети от еди коя си до еди коя си година, или пък по някакъв друг показател, който включва тази марка, тогава за тебе има колекционерска стойност. Като казвам, че няма такава имам предвид някои сравнително общоприети критерии, макар че точни критерии общо взето няма.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.03.03 22:11 |
|
сигурно си прав, че критериите са различни . моите познания не са кои знае какви в тази област , но проявявам интерес . каква сума би си струвало да даде човек за него ( ако въобще си струва въобще да го притежаваш ) ?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 14.03.03 13:16 |
|
Ужасно много зависи от състоянието. Примерно от 50 до 200 долара. Само че на мене ми е трудно да повярвам, че е толкова запазен, че да струва 150-200 долара. Ако можеш качи една снимка, въпреки че това няма да даде необходимата представа за състоянието, но все пак е нещо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Galeon ( Zouave) |
Публикувано | 15.03.03 22:38 |
|
vij kakvo pishe v spravochnika na Juk za tozi pistolet - bi tryabvalo da go ima ))
Merde !!! La Guard mort mais elle ne se rend pas!! jamais!!
| |
Тема
|
[re: Galeon]
|
|
Автор | oня rpoзния (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.03 21:12 |
|
Къде да го намеря този справочник?
| |
Тема
|
[re: oня rpoзния]
|
|
Публикувано | 17.03.03 13:00 |
|
Малко не се намира и може да ти се види скъп. Имам го и можеш да разчиташ на информацията ми. Част от нея е точно от този справочник. Там за цени обаче не става въпрос.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|