Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:49 07.12.25 
Градове
   >> Кнежа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема SELENIAнови  
Авторaz_sum (Нерегистриран)
Публикувано15.08.05 13:36

po tup i selski grad ot Kneja,az neznam.U4udvame za6to horata sa tolkova zlobni i klukarstvat i zloslovqt po adres na drugite.Vseki te gleda pod lupa,i te sledi kakvo pravi6.Selskiqt mantalitet e navsqkude.A vuobrajenieto na horata v Kneja e dosta bogato za smetka na vuzpitanieto.Neiskam da komentiram pove4e,seleniata si e selenia

Тема Re: SELENIAнови [re: az_sum]  
Авторvihra (Нерегистриран)
Публикувано15.08.05 17:14

to kneja ne moje da se nareche grad,to si e tipichno selo

Тема Re: SELENIAнови [re: vihra]  
АвторBokioveca (Нерегистриран)
Публикувано16.08.05 01:56

mi kato e tipi4no selo kvo si sednal tuka da go obsujda6......are ne me zanimavai pove4e s tvoite gluposti!!!

Тема Re: SELENIA [re: az_sum]  
Авторwww (Нерегистриран)
Публикувано19.08.05 10:43

i ti si edna tapa selqnka!!!!!!!!!!

Тема Re: SELENIAнови [re: www]  
АвторBOKlOVECA (Нерегистриран)
Публикувано19.08.05 13:20

Abe kaun BOKIOVECA na jensko ime li ti prili4a ta mi kazva6 4e sum "TUPA" selqnka!!!Deeba taa kure6ka SELENIA

Тема Re: SELENIAнови [re: BOKlOVECA]  
Автор sasho metallico (lud metalist)
Публикувано23.08.05 01:46

az_sym Какъв си ти бе? Та ще наричаш нашия град село? Това, че си чувал някакви легенди от баба си нищо не означава! И какъв го търсиш тука не мога да разбера…

Тема Re: SELENIAнови [re: sasho metallico]  
АвторMlRlQN (Нерегистриран)
Публикувано20.01.06 21:25

Qko zle ste vsi4ki tam!Qko selqni!mnogo ste tupi i propadnali!nai mi e gnus oba4e kato trugnat s djapanki(za 2 leva)po ulicite-auuu!da ti se dopovru6ta kato im gleda6 kalnite kraka,koito ne sa miti sigorno ot 1 mesec!ili puk kato otivat na centara se obli4at vse edno otivat na svadba:))))))))))kolko ste zleeeee!a ina4e hodqt s nekvi parcali-no doide li subota slagat balnite drehi!SMEHHHHH!

Тема Re: SELENIAнови [re: MlRlQN]  
Авторkintaro (Нерегистриран)
Публикувано15.02.06 14:26

Abe MlRlQN-4o ti kav si be!Za6to takiva pleskyni kato teb me karat da se prinizqvam tolkova ama ni6to de 6te go prejiveq. Moga da ti kaja samo edno : Scha ti eba maikata glyyyyyyyypak! Qvno ne samo kato malak si se ebal na krivo ama tolkoz krivo 4e kato varvi6 se nahlyzva6!
Are ebi si maikata i i zasmy4i klitorabe be maloymnik!!!!!

Тема Re: SELENIAнови [re: kintaro]  
Авторzori (Нерегистриран)
Публикувано09.04.06 02:14

koito ne e ot kneja nqma dumata!tvae grad nomer 1!
az sam u4ila 5 godini v 4erven brqg i sq sam 2ra v sofiq no po hubav grad ot kneja nema i nema da ima
tva ot kaka si go znaite
a na tapacite koito opluvat kneja samo moga da im kaja da si ebat maikite
tva e ot men

Тема Баш си е селяния!!!нови [re: az_sum]  
Автор tabakoff (минаващ)
Публикувано17.11.06 13:07

Мога ли и аз да си кажа мнението за Кнежа като бивш Кнежки зет .....

Значи в Кнежа има само три хубави неща - Деди Къци Музикантски, сладката му царевица, и Петраки Горнишки. Само да поясня, че Деди Къци е бившия ми тъст, който много си го обичам ... за съжаление има две кобри в къщата си в лицето на дъщерята и жената си, и един плужек, една пиявица в лицето на сина си ... но това е дурга тема. Горнишки е пич на място, спор няма. Аз затова и като има допълнителна работа за вършене, си го викам на граждански договори в нашата фирма, за да изкара някой лев момчето. Свестен е, повярвайте ми.

Деди Къци!!! Жив и здрав да си, и да си оправяш шенкелите, че с тези бастуни и патерици не искам да те виждам!!! Здрав прав човек си, вземи се в ръце!!!

-------------------------------------------------

Вие чували ли сте за Северозападния резерват? Хората даже му викат СевероЗападналия резерват .... и има защо.

Я попитайте Кнежанини откога са град?! Алоооо, отворковци!!! След като сте град, я ми кажете защо още имате хем панаир, хем ... събор .... съборите не се ли правеха по селата бре, граждани?!

Я питайте Кнежанини защо години наред бяха към Врачанска област, а от съвсем скоро са към Плевен? Ами защото им използваха богатите земи, за да си връзват бюджета за годината, иначе Враца бяха умрели без тях. Да, ама какво стана?! Изкупиха им земите. Борчета се набутаха и им завзеха агрономичния бизнес. Защото са си избрали "граждани", които да ги управляват, и да им раздават богатството на мутри за собствена изгода.

Като сте град, защо са ви такива улиците бре, гражданчета? Имате си 3 асфалтирани улици - едната, която свърза Бяла Слатина с Плевен и цепи през "града" ви, другата отива за Оряхово, и т.н. "Чаршия" .... Опа, забравих, че около автогарата ви има малко асфалт.

Да не ви се налага да пътувате до град Кнежа с междуградските автобуси .... упс, извинете ме, те са си направо междуселски!!! Един път се возих, повече не повторих.

Като сте град защо болницата ви е на такова дередже?! Нали градовете са лицето на държавата, какво става с вашето лице пред останалите градове в България?!

Имахте един институт по царевицата – и на него му разкатахте фамилията!!! А Деди Къци толкова труд е хвърлил там, че не е истина. А и спортист е бил човекът, футболист, представял е Кнежа достойно.

Имахте ТКЗС-та, на които им разпиляхте имуществото и ги сринахте по-ниско от земята.

А бе, гражданите, вие да знаете град, до който да не стига влак ..... а? Вярно, беше теснолинейка, но понеже сте много отворени граждани, и не се надигнахте да не ви спират връзката с Червен Бряг и Оряхово. И сега си имате гара-паметник .... сладури.

... А бе, Како Зори, ти пък какво толкова намери в този цигански град Червен Бряг?! Там все пак по-добре, за разлика от вас намериха някакви кинти отнякъде и си асфалтираха една от улиците, минаващи напряко през града ... и като си започнала да псуваш, защо не вземеш да попсуваш твоята майка .... ааааа, защото няма с какво да я опънеш, извинявай, малко си от другия пол, дето си нямате с какво да ебете майки. Аз ще ти кажа - по градовете има секс-магазини. Там продават изкуствени пениси ... можеш да го пробваш в/у твоята майка, току виж и харесало, след като баша ти вече не мжое да върши тази работа, а твоите ръчички сигурно са по-сръчни от неговите. Продават и гелове за анален секс, питай баща ти дали на младини я е пробвал майка ти в задния двор ... ама като гледам каква ти е устата, май именно в задния двор са те правили, че чак миришеш.

Аааааа, сигурно сте град, защото си имате две бензиностанции! Много яко, голяма гордост. Само да не ви се налага да стигнете от колелото до бензиностанцията, която е оттатък моста към Плевен .... ще ви изпаднат пломбите, трябва ви поне БТР.

А бе, Кинтаро!!! Ти си знаел какво е клитор!!! Уау, похвално за гражданка от Кнежа, получаваш овации.

Мириян е абсолютно прав за джапанките и стягането за събота, това първият път, когато го видях, се втрещих. Не го бях виждал по градовете ... По селата е нещо нормално, но за град като Кнежа ...

... Опа, извинете, видях го един път в София, пред София Франс Ауто спиря едно Пежо 406, от което излиза достолепно Ники Кънчев, по една мърлява фланелка, по едни разпърпани къси гащи ... и по джапанки!!!! Купон ви казвам ...

... ама защо ли се учудвам, като бат' Ники Кънчев от от любимия на Зори град Червен Бряг ....

az_sum е дяволски прав/права. Страшно клюкарско ... населено място, че ако кажа “село”, “гражданите” ще се обидят. Как ме гледаха в началото не беше истина, като някакъв извънземен екземпляр. И какви завистливи погледи ми отправиха, когато един път ми се обадиха по GSM-a, а точно М-тел бяха пуснали клетката в Кнежа ... сякаш им бях изял закуската с млякото ... и на съседната маса имаше един див селски бек, който допреди малко се фукаше наляво и надясно с мобифон NOKIA, защото дотогава там имаше покритие само Мобиком .... как си прибра тухлата бързо бързо в джоба, и започна да ми отправя едни злобни погледи. Направо му сринах без да искам авторитета пред гражданството на град Кнежа. Там да пръднеш, за секунди в другия край на ... населеното място вече са разбрали, и то още преди да си спрял да пърдиш.

Обаче това с въображението направо ме закопа!!!! Бях го констатирал, и ми напомняха много за ливанците, за които въображението е на най-високо ниво ... просто кнежанини ме забиха. Даже и бившият ми шурей беше уникален в това отношение .... с неговия знаменит израз “Уйо бледи” (разбирайте хуйо бледи, да не стане недиразумение заради северозападналия диалект в Кнежа) го кръстиха Златният хуй (защото се казва Златко).

Сега ще ви кажа какво има в град Кнежа.

Една къща на Гълъбин Боевски, който беше тръгнал да я прави, но понеже няма далавера в град Кнежа, и я заряза недовършена ...

Един ресторант-кафене на колелото в центъра на “града” и един над общината, в които селските бекове се събират всяка събота, когато всякакви цигани идват от околиите да си продават на гражданите турските боклуци ...

2-3 кафенета, които не смогват да поемат гражданите на град Кнежа ...

Едно заведение по улицата от кръговото движение (защо ли му е на едно село кръстовище с кръгово движение ...) поемате по пътя към Червен Бряг, на около 100-на метра е от лявата страна на самото кръстовище .... там се събират баровците на града, тузарите. Там наистина, учудващо за град като Кнежа, обстановката е приятна, менюто е богато, кухнята е добра. Препоръчвам ви го, освен ако не са го развалили за последните 2-3 години.

Наистина, имат едно хубаво нещо - един малък зоопарк. С редки птици и животни. Страхотно нарпавено и замислено, и то по времето, когато Кнежа си е било село Кнежа. И странното е, че и досега го поддържат. Поне това правят гражданите.

... Деди Къци!!! Ти си от друго тесто, направо ти се учудвам тази твоята жена откъде я наемри .... от Койнаре ли беше, откъде беше ... Бих си те взел при мен в София, но дъщеря ти ми се е натрапила след развода в детската стая и ми разваля мирогледа. Че и има наглостта да се опитва да ме изгони от апартамента, моя собствен апартамент ... ти как си представяш да дойда в Кнежа при теб, да те навра в някоя от статите, и аз да се ширя из цялата къща. Ей, ако го бях направил това, поне щях да те отърва от жена ти, да не ти трови живота, както отрови и моя. Не знаех, че дъщеря ти Искра е толкова злобна ... малиииии, такава материалистка не бях виждал. Да ти е жива и здрава. На баба Катя се е метнала, машала. Къде я намерих, та и в къщата си я вкарах, че и иска да ме изгони ... Ей, хората са казали. От онзи регион жена не си вземайте, ама на, подлъгах се, влюбих се, и сега си сърбам попарата, която сам съм си надробил ...

Ей, ако ходите някой ден към Кнежа, в никакъв случай не минавайте през Червен Бряг, че ще си оставите пломбите по пътя!!! Наскоро имах път натам и минах през ... града, но за собствена сигурност предпочетох през Враца и Бяла Слатина. Пак е поразбито, но е по-добре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.