|
Тема
|
Тричане
|
|
Автор |
sachog () |
Публикувано | 25.02.12 20:24 |
|
Тези луди странжанци няма ли да престанат с лудите си обичаи?
Животните имат космически разум и чувства, по-нравствени от нас.
| |
|
Ама и защитниците на животните прекаляват. Когато прочетох, че обичаят включвал бесене на кучета и аз се възмутих, но на клипа видях, че става въпрос за своеобразна въртележка, последвана от изкъпване. Е, има и спонтанно изхождане на кучето, но в този случай може да се счита за очистителна процедура. В края на крайщата това го правят на собствените си кучета и съм сигурен, че не влагат лоши чувства към пазачите на къщите си.
Като заключение - цялата дандания е журналистическо търсене на сензация.
| |
|
бе ти нормален ли си? Ти как би се почуствал ако с теб извършат подобно тричане? Пречистване, къпане, дрън дрън, големи глупости си написал, а най лошото е че си съгласен. Постави се на мястото на животните и се замисли дали искаш да ти се случи такова нещо
| |
|
От време на време ми се налага да си вадя медицинско и до сега психиатър не ми е намирал отклонения. Обаче не се считам чак толкова духовно извисена личност, че да издигам правата на животните над тези на хората. В истерията срещу тричането най-много ме подразни това, че се говореше за "бесене". А ако бях в младежки години, когато ме теглеше към екстремности, то бих се подложил на такава процедура. Прилича ми на бънджи-скок.
Даже си мисля, че ако тези странджанци имат повече усет за бизнес, биха могли да тричат туристи като вид атракция от аква-парк.
Редактирано от Trankvil на 14.03.12 09:33.
| |
|
ти подкупваш докторите, нали?
| |
|
|
|
|