Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 16.11.24 
Кучета
   >> Кинология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво да кажа на дъщеря синови  
АвторBaлMaл (Нерегистриран)
Публикувано08.09.05 18:28

Надявам се искрено да не засегна истинските любители на животните, но преди малко 3-годишната ми дъщеря ме свари съвсем неподготвена с поредния си въпрос от типа "Защо?".

Както се връщахме от детската градина и вече бяхме на тротоара пред вкъщи /София - идеален център/, тя изведнъж ме попита "Защо тук акат кучетата?" и като не чу ни гък, ни мък от мен продължи "Тук не е за акане, тук е за ходене".

Затова наистина ви моля - кажете какво да й обясня на въпроса защо кучетата акат по тротоарите. Тя е на 3 години!

Тема Re: Какво да кажа на дъщеря синови [re: BaлMaл]  
Автор Josefine (jujicat)
Публикувано08.09.05 19:52

В слу4ая може да свърши работа отговор от сорта:"Ами защото техните стопани все още се у4ат как да ги прибират и когато вси4ки останали се нау4ат как да не си изхвърлят кофи4ките от кафе,цигарите,хартийките и вси4ко останало,което е далеееее4 по-лесно,сигурно и стопаните на ку4ета ще се нау4ат как да прибират акетата им."

Тема Re: Какво да кажа на дъщеря синови [re: Josefine]  
Автор galob du glob (член)
Публикувано09.09.05 22:43

а ти откъде си сигурна .че въобще имат стопани ...идеален център бълва от бездомни ку4ета и на тях ли да им чистим???
а всеки магазин или лафка дето си хранят бездомната душа отпред да си им чистят !!!
абе хора що за тъпи въпроси и още по тъпи отговори

MADE IN MEASURE
http://www.yorki.hit.bg/

АвторYA*** (Нерегистриран)
Публикувано10.09.05 11:57

Ми горе долу същото е и следната ситуация...вчера в южния парк седим на кафето до детската площатка със сина ми на 2 години и дъщеря ми на 4 ...децата си играят а до нас седят млада майка с нейната приятелка и двете им деца ...в началото геройски изтърпях двете дечица да не спират да тормозят двете ми йоркита ...дотук изтърпях да седя маса до маса с тях но капака беше когато едното каза мама аки ...и наточената уж майка с претенции отиде на два метра от нас и си заголи детенцето да ака ....!!!
Ами оттук нататък си прави изводите ....аз направих луд скандал....и аз съм майка и кучкарка но това пък беше върхът на бора !!!

Тема Re: Какво да кажа на дъщеря синови [re: galob du glob]  
Автор Josefine (jujicat)
Публикувано10.09.05 14:12

Може и да Ви зву4и глупаво отговорът,както и въпросът,какво пък.Ако въпросът се отнася за бездомните ку4ета,то той наистина би бил доста глупав,но пък тогава надали би бил зададен в този клуб.А що се отнася до бездомните ку4ета,нари4ани злостно и просташки от доста списващи в пресата "помияри",
въпросът е доста голям и въобще не ми се иска да разсъждавам тук по него.
Мисля,4е справедливият Ви гняв няма да е лошо на първо време да се насо4и
към вси4ки хора,които "творят" дале4 по-голяма мръсотия и дале4 по-големи
хигиени4ни безобразия на всяка кра4ка.Хората поне уж могат по-лесно да въприемат,но вероятно ние ,на Балканите сме по-особена порода.

Тема няма какво да и кажете!заковала Ви е!нови [re: BaлMaл]  
Автор @MORlL (НАЙ-ЛЮБЕЗЕН)
Публикувано12.09.05 10:18

имате изключително будно дете за тази възраст. поздравления и успехи!

DUM SPIRO OTPORIL

АвторSTM (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 18:14

Da beha samo kuchetata - to i stopanite serat.

Тема Re: Какво да кажа на дъщеря синови [re: STM]  
АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 21:24

що ти да ни по специален ....май най много с....и отпред и отзад!

Автор Dobrata (добричка)
Публикувано22.09.05 01:48

Въпросът на дъщеря Ви е логичен, а Вие попитахте ли я, когато тя ака в памперса или /където-там/ защо го прави? Кучето имало интелекта на 2-3 годишно дете, обяснете на детето си, че кучето е като нея и толкова. Какъв проблем? Защо дъщеря Ви пишка в гащите - биете ли я? Наказвате ли я? Въпрос на възпитание на кучето, стопанина, детето и родителите му!

ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!

Редактирано от Dobrata на 22.09.05 05:26.

Тема Re: Какво да кажа на дъщеря синови [re: galob du glob]  
Автор a_n_d_r_e_a (лъчезарна)
Публикувано22.09.05 09:49

нито въпроса е тъп,нито отговора....просто в БГ нещата стоят точно по този начин,колкото и да ти е невъзможно да го приемеш!
Когато,и АКО културата ни се промени,тогава МОЖЕ БИ след около 100 години нещата в Родината ще потръгнат...Интересно ,как да има чистота по улиците,когато в душите ни е доста прашясало,да не казвам МРЪСНО
И не казвай:аз дори билетче от градския транспорт не изхвърлям на улицата!
Лъжа ще е,защото всички го правим...А какво остава за кучетата...
И я хвърлете поглед на този линк:

Малко е отвлечено от темата,но тези от вас,които все още разсъждават ще хванат нишката....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.