|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
molq vi
|
|
Автор | ra4eto (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.05 00:12 |
|
nqkoi oje li da mi predloji 4istokruvna mujka nemska ov4arka na razumna cena
| |
|
Колко е за теб "разумната" цена ?
| |
Тема
|
Re: molq vi
[re: Xлeбapoв ®]
|
|
Публикувано | 25.08.05 20:07 |
|
emi nz da ne e ne6to ot sorta 350-400 lv 6toto nqmam tolkova ina4e s udovolstvie bih dala i pove4e
| |
|
Е колко тогава - 150-200 лв ? Или по-малко ?
| |
Тема
|
[re: Xлeбapoв ®]
|
|
Публикувано | 25.08.05 23:22 |
|
emi da nqkude tam.az ot mnogo vreme iskam ku4e.no iskam da e hubavo oba4e ne mojah da subera pove4e pari,a ba6ta mi mi kaza 4e pari za ku4e nqma da dade i tka
| |
Тема
|
[re: ra4eto]
|
|
Автор |
Kpeйз (DANGEROUS) |
Публикувано | 26.08.05 08:58 |
|
А кой после ще дава по 80 лева за качествена храна на месец? Пари за ваксини, лекарства, витамини, калций, препарати?
Topsi i Dara
| |
Тема
|
[re: Kpeйз]
|
|
Публикувано | 26.08.05 11:43 |
|
za hranata i grijite nqma da ima problem tq vednuj doide li v ku6ti ba6ta mi 6te mi dava pari da q gledam
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kyчkap (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.08.05 15:01 |
|
Ей Раче бързокраче то хубаво бе дете ама що не си избереш някаква по малокалибрена порода та да не се плаши тате и като му се отърка два три пъти в чехлите да го заобичка повече от тебе.Да де не те знам ако си в къща лошо няма, ама за апартамент не знам дали избора ти е удачен.Аз примерно савсем наскоро си купих Ши Цу.Излъгах купих я за жена ми ама бях против с двете ръце и двата крака обаче щом влезе у дома все едно се подмладихме с по 15 години.Е стига съм писал толкова желая ти успех от все сърце.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eni12 (непознат) |
Публикувано | 27.08.05 21:59 |
|
Да, миличко, защо не послушаш съветите на по-опитните. Избери си кученце от някоя по-дребна и не толкова скъпа порода. Ще видиш колко много ще го обичаш и ще бъдеш щастлива. И за гледане е по-лесно. А по-късно, след години, като станеш самостоятелна финансово и придобиеш опит, ще си вземеш и немска овчарка, ако до тогава не ти се промени интереса към породата.
| |
|
Мисля, че някакъв дребен териер би бил подходящ избор.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|