Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:08 16.11.24 
Кучета
   >> Кинология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема На 19.12.04 г.- 10 нац.спец.изложба за АСТнови  
АвторБKKACT (Нерегистриран)
Публикувано13.12.04 16:42

На 19.12.2004 в гр.София ще се проведе 10 национална изложба за АСТ.
Съдия Исперих Бурханларски.
Записвания на факс +3592 986 72 42 или на имейл amstaff@abv.bg

Тема Специалката се отменянови [re: БKKACT]  
АвторБKKACT (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 11:45

С решение на БРФК членството на БККАСТ е временно замразено и членовете на клуба нямат право на клубна дейност вкл. провеждане на изложби.

Тема Специалката ще има и то 10 та пореднови [re: БKKACT]  
АвторБKKACT-Л.Пoпaнтoнoв (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 12:10

Ще има специалка.
След като клуба има съдебна регистрация той е в правата си за провеждане на собствени мероприятия.

Тема Re: Специалката се отменянови [re: БKKACT]  
Автор Lubomir Popantonov (БККАСТ)
Публикувано15.12.04 12:55

Когато има подражатели това означава че има интерес.
Само един малоумник и недоказал се индивид може да регистрира -запази имената на човека и неговото хоби на който иска да подражава и прилича.

След като не можем да го стигнем по добре да го оплюем

Тема Re: Специалката се отменянови [re: Lubomir Popantonov]  
Авторcтaфчe (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 20:10

ама ти си пишеш и си вярваш,бате ходи на лекар.разбирам те че ти е неприятно че си извън борда,ама сам си си виновен.никой просто не се интересува от вас, и вие го виждате и затова са тези напъни и драсканици.

Тема Re: Специалката не се отменя за сега са 14 АСТнови [re: cтaфчe]  
Публикувано16.12.04 14:37

Да да не се ядосвай ще има специалка и за сега са записани 14 АСТ.
Купите са от същото място .
Аз лично като човек не бих искал да съм на твойто ниво или на твоя борд.
Спонсори са четри фирми.
Ако за теб са драсканици това си е твоя работа и мнение мъничко стафче.
Че съм ти бате го тълкувам като знак на уважение макър и казано от малко дребно и гладно цигане което мечтае да стане като батко си.
А сега бягай да те наградят поне у нас че навъ като отидеш на изложба ако отидеш седиш настина като сополиво цигане .Затова избирай някой малки изложбички там може и да имаш успех.

След като не можете да ме стигнете по добре да ме оплюйте

Тема Re: Специалката не се отменя за сега са 14 АСТнови [re: Lubomir Popantonov]  
АвторCтaфeнцe (Нерегистриран)
Публикувано16.12.04 16:04

ти - мъдър.!хахаха никой не се вълнува от твойта личност,както и да те плюе.ти си ни безразличен.тичкай да се доказваш на жена ти ........ако....... можеш. бате го тълкувай като снизходително обръщение към тебе.

Тема Re: Специалката не се отменя за сега са 15 АСТ [re: Cтaфeнцe]  
Публикувано16.12.04 18:09

Нещо послъга.
След като пишеш явно се интересуваш и то не само ти /.. ти си ни безразличен.тичкай../ явно сте цяла групичка - на Шаро.
Вече един път съм се доказал сега е твой ред.
Трябва да имаш доста повече неща зад гърба си за да го приема обръщението ти за снизходително .
Надявам се не си си помислил да сравняваш титли и успехи на кучета защото там си много много далеко дано някой ден да ги надминеш.
Желая ти искрено да успееш но за целта си вземи стаф и опитай с тази порода.

Тема Специалка все пак няма да има, а ако иманови [re: Lubomir Popantonov]  
Авторcтaфчeнцe (Нерегистриран)
Публикувано17.12.04 10:51

в нея ще участват САМО 2 стафа - познайте кои, имената им почват с А. И ще си спечелят всички възможни титли.

На вниманието на БРФК - какво трябва да се случи със съдия, който съди на изложби, неразрешени от БРФК ? Не вярвам този Исперих Бурханларски да е толкова ......., че сам да си резне главата.

Редактирано от RESlDENT EVlL на 17.12.04 11:56.

Тема Х та Специалка все пак ще иманови [re: cтaфчeнцe]  
Публикувано17.12.04 15:42

Даже и да спечелят Анубис или Атина нима те не са достойни за това ?

Ще има снимки на победителите и ще се видят дали са само 2 кучета.

На съдията ще му се случи това което се случи на групата съдий който съдиха в Южния парк миналата година на изложба за кучета без родословия и без стандарт по МФК и с закачени съдийски карти .

Федерацията има писмо за заявка за Клубна изложба на след решението за САС - 100 лв. БККАСТ се отказа тя да е с ранг САС.
В писмото до БККАСТ от БРФК НИЩО НЕ СЕ КАЗВА ЗА ИЗЛОЖБИ освен че се намесват в вътрешните работи на едно независимо Юридическо лице което ги ИЗБИРА ТЯХ.
Нима те са забранили съществуването и дейността на БККАСТ ?
За тези си неправомерни действия има закони и има кой да разреши спора това е работа на компетентните органи.
Успех !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.