|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
KIA Cee`D
|
|
Автор |
LiveALife (Sir) |
Публикувано | 15.06.07 15:17 |
|
Наистина новия модел на Корейския производител е доста успешен до този момент с изключителна гаранция от 7 години. Но бих искал да науча нещо повече от някой, което е провел Test Drive за да каже какви впечатления има от този модел!
I fight to live, I live to win!
| |
|
Присъединявам се към питането. Цената на модела е много добра. Остава да разберем какво е качеството:)
| |
|
За качеството вече доста понаучих от де хора, които вече притежават този автомобил и са доста доволни :) но явно тук в този форум нещата са заспали нещо, а и дизейнерат на КИА спечели награда заради работата си по новия дизай на киа за автомобилите
I fight to live, I live to win!
IRC Chanell #Kia-Club
| |
|
Здрасти,
бях един от първите, които караха модела чрез Test-Drive и тъй като останах много доволен от всичко, което ми бе предложено, а по една случайност точно търсех кола за жена ми - купихме едно Cee'd
до този момент абсолютно никакви оплаквания (то е и рано), но като оставим майтапа на страна - определено си заслужава и не съжалявам, че избрах този модел на Киа.
---
- Луксозни имоти в България и чужбина.
| |
|
Zdravej prijatelju! Imam CEED 1,6 - 115 crdi kombi - za 3 meseca sum minal 13600 km. Po pyti6tata si pravja 6egi s ostanalite, izklyu4itelno ustoj4iva e na pytja,ikonomi4na e ,6iroka e, malko tvyrdo vozi, no tova e zaradi stabilnostta,prosto sum vazhiten ot kolata - izob6to ne sujaljavam,4e si ja kupih - kupi si ja i ti i 6te si na su6toto mnenie - a C4 na "Hemus" gi karam da se sramuvat i da si jadat volana ot jad...
| |
|
Притежател съм на на сйд дизел 115 коня. КОлата е изключително приятна за шофиране - има усещане за автомобил. Двигателя е стабилно мощен и мога а зарчитам на него, много екстри за малко пари, двуумях се и за тойота аурис, но киата ме спечели с много по-доброто си държание на пътя , управление , видимост, мощност. За сега немога да се оплача. Като забележка мога да посоча "твърдата" първа скорост, която с километрите "поомекна". Мои приятели притежатели на корола, мазда са доволни като държание на пътя возия - а 10 еърбега как ви се струват и многото други екстри за този ценови клас?
| |
|
Imam ot skoro KIA Ceed 1.4,benzin - imam vapros: sigurno li e 4e ne trqbva da se smenqt masla na pregleda pri 1000km?
| |
|
Здравей,
Имам KIA Cee'd и минах този преглед вече. Не се сменя нищо. Само те питат има ли оплаквания, вкарват колата в сервиза, пушат по цигара и я изкарват. Първите смени са на 15000км. или една година след това.
| |
|
А като возия как е в сравнение с други марки. Да речем Шкода октавия, шевролет авео... някой да сподели.
Търся си нова кола...и проучвам...а като обслужване на година колко излиза. Говоря за масла, филтри, други консумативи.
Благодаря.
Aquila non capit muscas
| |
|
карам KIA Cee'D от близо година и половина и мнението ми за устойчивоста на пътя, возията, двигателя и т.н. напълно се припокрива с това на останалите до тук.
При мен обаче се появи тропане в ходовата част отпред и отзад и то съвсем сериозно. Тези дни ще звъня до сервиза да попитам гаранцията помага ли нещо в моя случай или не.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|