Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 03.11.25 
Автомобили
   >> KIA
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема rio ili yaris???нови  
Авторzzecov (Нерегистриран)
Публикувано28.08.06 23:37

на път съм да си купя нова кола. понеже разполагам с ограничени финанси - до 25000, установих, че единственото което мога да взема за тези пари, с максимален брой екстри и гаранция е или рио или ярис. днес бях в шоурума на киа и новото рио ми направи много добро впечатление- широк с хубав багажник, единствено няма касетофон. В момента има и примоция - рио 1.4 16V LX clasic е за 22 222лв. За сравнение яриса 1.3 с горе долу същите екстри е 24 500лв. Молбата ми е - тъй като никога не съм имал корейска или японска кола моля за съвет, кое е по добро като съотношение цена/качество. аз определено търся практично решение, не гъзария. Нямам никакво впечатление от киа, а и непознавам никой който е имал. Интересува ме и как стои въпроса с подръжката след изтичане на гаранцията и дали няма да се разтропа дотогава, както каза един таксиджия. Предварително благодаря...

Тема Re: rio ili yaris???нови [re: zzecov]  
Автор boxer (стар кадър)
Публикувано01.09.06 13:29

Новото Рио е доста по-изпипано в сравнение със старото.Вече си е изцяло продукт на новите модели на фирмата ,които са 100%-тов Хюндай(само формата на купето е друга).
Казваш ,че си практичен човек-тогава би трябвало да избереш по-големия автомобил на същата цена!За новия Ярис не съм чул още отзиви ,но стария беше кошмар за собствениците си.
Окачването на Рио-то е доста здраво и ако караш внимателно няма да се обади доста време.Двигателя определено е добър.Подръжката е сравнително проста и евтина-след гаранцията предполагам ,че в почти всеки сервиз ше могат да я оправят.

Авторvalio (Нерегистриран)
Публикувано02.09.06 11:09

Ako ne go karash kato taksidjia nqma da se razdranka

.
Po-dobre Rio

АвторSamurai (Нерегистриран)
Публикувано17.10.06 16:38

Господа, не сте ли чували, че който е карал Тойота повече друга кола не купува?
Освен това, прочете и обмислете внимателно условията на гаранцията. ТМ Ауто дава гаранция 3г. или 100 000 км включително за ходова част! А дали е та при Киа? Аз не знам.

Тема Re: rio ili yaris???нови [re: Samurai]  
Авторvalio (Нерегистриран)
Публикувано21.10.06 13:22

и при КИА е 3 години или 100000

Тема Re: rio ili yaris???нови [re: valio]  
Автор boxer (стар кадър)
Публикувано22.10.06 16:22

Беше...сега е 5г или 150 000 км.
Тойотите от известно време ги засегна ширпотребата и вече не са онези здрави коли които бяха!

Тема Re: Ти как разбра???нови [re: boxer]  
АвторLEXUS (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 16:05

че Тойотите не са това,което бяха???Някакво проучване ли направи??Какви проблеми е давал старият Ярис,я сподели??Като е всепризнат за най-здрав в класа си,какъвто беше и Старлет!Не говори празни приказки само!

Тема Re: ГАРАНЦИЯТА НА КИА Е 3 ГОДИНИнови [re: boxer]  
АвторLEXUS (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 16:07

ИЛИ 100000КМ,А НЕ 5 ГОДИНИ И 150000КМ.!!!

Тема Re: Ти как разбра???нови [re: LEXUS]  
Автор boxer (стар кадър)
Публикувано30.11.06 13:21

Мдам колега-проучване правих

слушах мнениея и оплаквания на собственици.За мен те са най-показателни,а не някви ала-бала статистики и стига нерви и заяжданици.Това е форум и всеки има право да си изкаже мнението за даден автомобил.Лек ден

Тема Re: ГАРАНЦИЯТА НА КИА Е 3 ГОДИНИнови [re: LEXUS]  
Автор boxer (стар кадър)
Публикувано30.11.06 13:27

Някъде го мярнах и се учудих,затова го постнах.Получавам редовно бюлетин от КИА и може да е било проект-не помня.Не споря обаче може да си е старото положение.
Сега проверих-прав си извинявам се за грешката-айде мир да има

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.