Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:51 25.10.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Тема Интервю което бях забравил, разясняващо много нещанови  
Автор guaho (na 1/2 put)
Публикувано25.12.16 19:10

http://castaneda.forum.cool/viewtopic.php?id=20

Тема Re: Интервю което бях забравил, разясняващо много нещанови [re: guaho]  
Автор silver.moon (strahoten)
Публикувано26.12.16 15:58

това е супер интересно.

Клиъргрийн: Почакайте за секунда, изслушайте ме. Аз вече говорих за това по-рано и ще го повтарям още и още, докато не почна да звуча като развалена грамофонна плоча.

Ако се отказвате да направите нещо друго, освен да се вслушвате в адвокатско-счетоводителската версия за света, цялата тази рационална шлака, която се появява в главата ви, как ще успеете да се отделите от земята и да постигнете безкрайността? Така няма да успеете! И всички тези хора винаги са се опитвали да ви покажат това.

Трябва просто да престанете да се занимавате с тези дребни сметки, с това безполезно търсене на факти и гадаене по утайката на кафето поради желанието на ума да разбере всичко, което става наоколо.

Ако вие наистина се стремите да застанете на пътя на война, ще ви се наложи да престанете с всички съждения и да действате.

Трябва да вземете решение, решение относно това, дали да слушате тези празнословия, за които говорят тези практикуващи неудачници, или да предприемете истински опити, да се освободите от всичко това.

Клиъргрийн: Добре, но преди да започнем, позволете ми да кажа нещо по този повод. Има хора, които разпространяват слухове в интернет, хора, чиято единствена егоманиакална подбуда е да привлекат внимание към себе си.

На тези хора преди време е била оказана огромна чест. Случило им се лично да контактуват с Нагуала и неговите другари и да получат огромен подарък. Но техния подход не им позволил да го получат изцяло. И понеже претърпели неуспех, всичко, което им останало, било тези дребни опити да поставят под съмнение Нагуала и този прекрасен, наистина магически подарък, който той ни е оставил, за да можем да се развиваме.

Хората, които разпространяват тези слухове са просто недоволни практикуващи, които веднъж взели в ръцете си ключове от Вълшебното Царство и които известно време са имали пълен достъп до Нагуала, хора, на които било позволен да посещават безчислените занимания.

По някаква причина, те не са заинтересувани да открият вратите в сънуването, или да отлетят в безкрайността, откривайки сила във второто внимание.

Те се опитват да посеят съмнение в това, което те не са успели сами да разберат. Те не могли да осъзнаят този подарък и единственото, което им остава е егоистични опити да го дискредитират.

"Ако веднъж си решил, че имаш нужда от меч, носи го цял живот" Конфуций

Тема Re: Интервю което бях забравил, разясняващо много неща [re: guaho]  
Автор Хана123 (няма време)
Публикувано21.04.17 21:51

Не ми беше попадало, благодаря ти за него.

Но какво толкова изяснява?
Вини е толкова сладко-безпомощен в желанието си да етикира и подреди кутийките си.

...ами така е, понякога двата свята се пресичат. Двуизмерните не могат да си представят третото измерение. Калихо Муни и пр....

Вие не сте ли се сблъсквали с това?

Тема Re: Интервю което бях забравил, разясняващо много нещанови [re: Хана123]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано23.04.17 16:19

НЯМА ДВУИЗМЕРЕН СВЯТ!!! ДВУИЗМЕРНОСТТА Е МЪРТЪВ ... а ... свят (ако мога така да го нарека преносно...)

Трудно е да летиш с орлите, когато си заобиколен от пуйки...

Тема Re: Интервю което бях забравил, разясняващо много нещанови [re: lakotavakan]  
Автор silver.moon (strahoten)
Публикувано23.04.17 18:02

хаха, двуизмерен свят ?
Във времена, в които най после преяли учЕни откриха ??? ,че има нова форма на материята, наречена времеви кристал ???

Всички сме в матрицата.

"Ако веднъж си решил, че имаш нужда от меч, носи го цял живот" Конфуций

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.