Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:44 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Тема Узрях...нови  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано05.03.17 15:39

Бе този клуб съвсем „умря“... А бе какви ти кавички, направо си е умрял! От доста време си бъхтя главата, що е така... и тази сутрин узрях! Да бе.... вирусът, дето умори то'а клуб е ... фейсбука бе! 'сичко живо се е юрнало на селския мегдан, сгледа да прави! Всеки иска да бъде видян, всеки иска носия да покаже. (а някои са и без носии... та наистина всичко да им се види) А после сме тръгнали лошо его да морим

Да ни е честита новата свобода!!! Ха със здраве...

Трудно е да летиш с орлите, когато си заобиколен от пуйки...

Тема Re: Узрях...нови [re: lakotavakan]  
Автор holy (12 Chicchan)
Публикувано05.03.17 22:55

Хаааа, не се тревожи. Нямам фб, а не пиша, щото няма нищо за писане. То, като все гледаш да мълчиш, само ти е до писане...

Ти, какво така общително? Публика ли търсиш, публика ли си?!

Толкова работи има да станат, а ти-писане...

Малко ли се изписа за тия години...

Нещата се случват!

Тема Re: Узрях... [re: holy]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано07.03.17 21:33

Прав си, човече, прав си... Що неща се изписа'а, мани, мани... Ама напоследък взех, че разбрах, че планетата ни била плоска, та взех нещо да си опипвам главата!? Може вече и тя да се е опЛОскала?!? То тиа от Фасебукото какви ги пишат... Добре, че и аз като тебе не съм се наврял там... но като ги чета писанките им от другите места цитирани, тръпки ме избиват, такова де пРобиват...

Бре, викам си, като целио целокупен народ пише ли, пише там... има ли кой да ги чете, бре?
А иначе... публика, хм? Не знам що съм... ама пусто съмнение... но...край вече! Щом клуба наизчезна, на прав път съм... При тиа фалшиФи новини, щом не пишат за нас, касанедците, фалшиФи сме и ние, значи!!! А това... ха така...

Автор holy (12 Chicchan)
Публикувано07.03.17 21:58

Ние сме си добре. Не ти трябва публичност, тя е за егото и Летачо. Един посветен на времето рече, че истината и публичността не се погаждат. Та в тоя стил, виж за исихастите. Те, като гледам, най-близко до нас са...

Е, трудно е. Но то трудното е сладко, както знаеш.

Нещата се случват!

Тема Re: Узрях...нови [re: holy]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано12.03.17 15:32

Добър съвет. Благодаря...

Автор angeelari-201828 ()
Публикувано09.04.17 18:15

като в "някоя" информационна емисия:,,, ако новините са "факти" то липсата им е истинско щастие ;) ...

Автор LordDarthVaderl (power)
Публикувано17.04.17 16:24

Може неузрелите да са убили вече и дирското его, не само фейсбукското.
Или пък узрелите.
Така не се и научих да познавам узрелите и неузрелите тикви...

Силата е нищо без контрол!

Автор нглии ()
Публикувано13.09.18 23:46

Тук къде е "лаикът" - да ти сложа един!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.