|
|
|
Тема
|
Узрях...
|
|
| Автор |
lakotavakan (сиу) |
| Публикувано | 05.03.17 15:39 |
|
|
Бе този клуб съвсем „умря“... А бе какви ти кавички, направо си е умрял! От доста време си бъхтя главата, що е така... и тази сутрин узрях! Да бе.... вирусът, дето умори то'а клуб е ... фейсбука бе! 'сичко живо се е юрнало на селския мегдан, сгледа да прави! Всеки иска да бъде видян, всеки иска носия да покаже. (а някои са и без носии... та наистина всичко да им се види) А после сме тръгнали лошо его да морим
Да ни е честита новата свобода!!! Ха със здраве...
Трудно е да летиш с орлите, когато си заобиколен от пуйки...
| |
|
|
|
Хаааа, не се тревожи. Нямам фб, а не пиша, щото няма нищо за писане. То, като все гледаш да мълчиш, само ти е до писане...
Ти, какво така общително? Публика ли търсиш, публика ли си?!
Толкова работи има да станат, а ти-писане...
Малко ли се изписа за тия години...
Нещата се случват!
| |
|
|
|
Прав си, човече, прав си... Що неща се изписа'а, мани, мани... Ама напоследък взех, че разбрах, че планетата ни била плоска, та взех нещо да си опипвам главата!? Може вече и тя да се е опЛОскала?!? То тиа от Фасебукото какви ги пишат... Добре, че и аз като тебе не съм се наврял там... но като ги чета писанките им от другите места цитирани, тръпки ме избиват, такова де пРобиват... Бре, викам си, като целио целокупен народ пише ли, пише там... има ли кой да ги чете, бре?
А иначе... публика, хм? Не знам що съм... ама пусто съмнение... но...край вече! Щом клуба наизчезна, на прав път съм... При тиа фалшиФи новини, щом не пишат за нас, касанедците, фалшиФи сме и ние, значи!!! А това... ха така...
| |
|
|
|
Ние сме си добре. Не ти трябва публичност, тя е за егото и Летачо. Един посветен на времето рече, че истината и публичността не се погаждат. Та в тоя стил, виж за исихастите. Те, като гледам, най-близко до нас са...
Е, трудно е. Но то трудното е сладко, както знаеш.
Нещата се случват!
| |
|
|
|
Добър съвет. Благодаря...
| |
|
|
|
като в "някоя" информационна емисия:,,, ако новините са "факти" то липсата им е истинско щастие ;) ...
| |
|
|
|
Може неузрелите да са убили вече и дирското его, не само фейсбукското.
Или пък узрелите.
Така не се и научих да познавам узрелите и неузрелите тикви...
Силата е нищо без контрол!
| |
|
|
|
Тук къде е "лаикът" - да ти сложа един!
| |
|
|
|
|