Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:57 29.10.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Идея ...нови  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано18.07.15 14:53

Аз съм Лакотавакан Многото звезди. Понастоящем не съм в БГ, но имам една силна идея. Искам да я реализирам и търся смели, търсещи хора, тръгнали вече по пътя към Икстланд. В страната ни вече дойдоха нежелани гости и може би не е далече времето, когато ще ни „натикат“ в резервати. Може и да ви е смешно, но добре познавам историята на един народ и сега го виждам в нашето огледало.

Та ... има ли търсещи?
П.П. Основната идея е „разходка из планината“ , но има и още едно нещо и тъкмо то е „бисерчето“

Трудно е да летиш с орлите, когато си заобиколен от пуйки...

Тема Re: Идея ...нови [re: lakotavakan]  
Автор Eholincho (12 Chicchan)
Публикувано18.07.15 21:34

Кой и защо да е нежелан, Лакотавакан?

Нещата се случват!

Автор ozomatli (master disaster)
Публикувано19.07.15 01:56

Ако още веднъж някой напише "ИкстланД", ша му събера сичките звезди и ша го накарам да си ги изяде през носа. Засрамете са, бе! Пъпеши с пъпеши безкнижни и безподобни...
Не в резерват, ми у бункер да та натикат и да та запечатат отвънка - пак щий малко.

Тема Re: Идея ...нови [re: ozomatli]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано19.07.15 12:58

Господине ИкстланД!? Аз ще си пиша каквото искам, а ти се опитай да ми натикаш звездите...Или това се отнася за следващия Неразумний?... Но ако е за мен, опитай де, тогава на някого все ще му излязат звезди посред бял ден и ще ми е хем тъжно, хем весело, като се наслаждавам на явлението „Звезди излизат от Нос озомаДли“, който се пъне ли, пъне...

А това е идея със запечатването - в екстремни ситуации се постигат наистина добри резултати. Благодаря за това. Но имам едно въпросче ... откога има пъпеши книжни и безкнижни? Аз пъпешите ги ям ... но не знаех, че си имали библиотеки. А ти откъде знаеш за тях... може би си един от тях и се бориш за нови права?

Редактирано от lakotavakan на 19.07.15 13:05.

Тема Re: Идея ...нови [re: Eholincho]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано19.07.15 13:02

Ехолинчо, това няма значение ...

Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано19.07.15 13:11

Моля ви, не правете тъпи коментари, а ми отговорете с нормални писаници. Е, ако ви е скучно все пак и си нямате занимания ... какво да ви правя - пишете си ... то и за това е този клуб, за отморяване и почивка, нали?

Публикувано19.07.15 13:23

А кое има значение?

Нещата се случват!

Автор L.L. (гхрх)
Публикувано19.07.15 15:18

Започни с нормален въпрос (предложение) и ще получиш нормални отговори.
Сега конкретно: НЕ участвам в неясни и половинчати предложения с двусмислици, подтекст, намеци и скрити лимонки. Ако се изясниш, това не значи, че бих участвала, но поне ще звучиш прилично и сериозно, т.е., ще имаш кубически сантиметър шанс някой да те разбере и от цялата идея да излезе някаква реализация.

...can u feel the kiss of summer
in the hart of winter's wind?...

Тема Re: Идея ...нови [re: L.L.]  
Автор lakotavakan (сиу)
Публикувано19.07.15 17:47

Хубаво. Но аз не разчитам на Ума и логическото съждение. Аз търся „усета и той ми е пътеводния флаг. Ако някой „усети“ моето предложение и се интересува, той „ще знае“ какво да направи. Например, да разбере „нещо“ и да ме потърси на лични. Или както правиш ти, да ме попита нещо, което не му е ясно. Него ще го води „личната му сила“. А щом пиша такова нещо в този клуб, аз съм сериозен. Още повече, когато личната ми сила ме води, аз винаги или нека бъде постоянно, съм сериозен. Но ако на някой му е скучно и иска да се заяжда - ами вече писах за това...
Аз все още чакам ... има ли сериозни желаещи ...

Публикувано20.07.15 11:33

Аз все още чакам ... има ли сериозни желаещи ...

За сериозни желаещи, не зная. Някой сериозно заблуден може да се закачи.

Нещата се случват!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.