Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 16.08.26 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Тема Бе я вижте нашето родно могъщо знаниенови  
Автор Black Wolf (ловец)
Публикувано04.12.14 12:16

Бе я бегайте с този Араня, международеен далавераджия и драскач на евтини мистични романчета.

По-добре търсете корените на древното могъщо космическо знание на баш най-древните българи.

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Редактирано от Black Wolf на 04.12.14 12:17.

Тема Да си допродължанови [re: Black Wolf]  
Автор reborn2008 (iAnda Luz!)
Публикувано04.12.14 13:48

мисълта от Християнство....преди да започнат да си записват историите/преданията/фактологията специално върху кората на дърветата, кожите на животните или върху глинени плочки са ги записвали под формата на декоративни орнаменти в тъканите и предметите от ежедневният бит/във времето сиреч.... автентичните дизайни разказват безпристрастно истории за този който чете езика на свещенната геометрия/символика.... записвали са ги така още преди изрично да се каже не си правете идоли ерго растителни и геометрични дизайни са позволени изображения на хора и животни не....

I don\'t care I got shit to do!Only Human,Cheryl Cole.

Тема Re: Бе я вижте нашето родно могъщо знаниенови [re: Black Wolf]  
Автор donxyan (минаващ)
Публикувано04.12.14 18:03

http://letopisec.blog.bg/history/2011/07/05/diskusiia-bylgarskata-rolia-v-syzdavaneto-na-evropa-v-v-v.776525

Автор reborn2008 (iAnda Luz!)
Публикувано05.12.14 18:12

Архелогия без артефакти как се нарича - хипотеза или фантастика? Нали питаше що се занимаваме с Араня, а не с Прабългарите.... лично аз нямам особено готини спомени нито от парабългарския си експириънс, нито от 1534 като част от съюзниците на истинските змии.....което пък обяснява що съм си избрала Месията от Назарет, че то и там е една фантастика - били са Месии на тепсии почти както понастоящем вся и всьо преродени шамани и индиански вождове.... е аз съм била обикновенна женска - огън, готвене и за капак томахавка в гърба - все пак действието се е развивало в 1534 и не са били бледоликите навлеци, а междусемейна свада от цигански тип...
та първо се занимах с Араня щот "записите в тялото" са искали да ми разкажат няква индианска приказка и после еврейските исторически предания щот за тях нямам или не са ми достъпни записи/разказчета... и са ми интересни....
преди Араня при мен имаше Тибетска книга на Живота и Смърта щото щеше да ми бъде полезна за една еднократна Пхова.... както се оказа в последствие...

I don\'t care I got shit to do!Only Human,Cheryl Cole.

Автор donxyan (минаващ)
Публикувано07.12.14 00:21

съдба, свобода ...кастанедата си е един и той си е наш,,за българите има други теми черен вълк такъв ......

Тема Re: Бе я вижте нашето родно могъщо знаниенови [re: donxyan]  
Автор L.L. (гхрх)
Публикувано07.12.14 05:49

Кастанеда е "маке"?...

...can u feel the kiss of summer
in the hart of winter's wind?...

Автор L.L. (гхрх)
Публикувано07.12.14 05:50

Доста е нтересно, мо жалко, че самото знание се е загубило, останали са само легендите за него.

...can u feel the kiss of summer
in the hart of winter's wind?...

Тема Re: Бе я вижте нашето родно могъщо знаниенови [re: L.L.]  
Автор donxyan (минаващ)
Публикувано07.12.14 20:41

помашка работа ахахха

Автор Braje (chihuahua)
Публикувано09.12.14 16:04

това, което е отвън, не е отвътре, това, което е на повърхността е зрелищно, но пусто, знанието си остава неизявено, скрито, вътрешно; никой, освен избраните не го виждат.

Тема Re: Бе я вижте нашето родно могъщо знание [re: Braje]  
Автор silver.moon (strahoten)
Публикувано09.12.14 18:47

ако нещо се чупи отвътре навън, това е живот.
ако се чупи отвън навътре - това е смърт.

пример - яйцето.

та така.
ако знанието не идва отвътре, пиши го бегало.

а иначе - Вълчо си търси спонсори.

"Ако веднъж си решил, че имаш нужда от меч, носи го цял живот" Конфуций

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.