|
|
|
Тема
|
Ало Ханче
|
|
| Автор |
ампаро (e^x) |
| Публикувано | 16.10.14 19:41 |
|
|
как си булка? много заета? ни дума ни вопъл от месеци, надявам се не си минала само на ено-сричен език (гугу бубу дада и прочие)
нали не си релапснала по отношение на цигарките, м
| |
|
|
|
Да докладвам аз:
тцъ, не се е върнала към цигарите.
гугу
| |
|
|
|
и да се върне! Аз п-ия пуша и разяснявам КастанедА С хРистиански примери за трима.....
а като се случи в спалния вагон го играя зла кучка пазач на пътуващите без придружител чужди момиченца, които ми напомнят по външен вид на снимката на Валентина на Данчо "Мексикански" дъщеря му и на Дани на оригиналната "обезбирена уфсъ" дъщерята.....
Born empty handed,
Die empty handed,
I witness LIFE at it fullest,
Empty handed
| |
|
|
|
ооОооо браво браво!!!!!!! !!
| |
|
|
|
нда, уж са вживяваш у ролята на идеалната кадъна пък пиеш и пушиш.. не са връзва нещо, кендинигель! изобщо колко процента от туй дет го плещиш тука е продукт на нездраво въображение на болен мозък не е ясно
| |
|
|
|
разбрала....аз не съм кадъна а каръм.... при тва гяур каръм от най- ниприятниа вид.... Гагауз! На нас не ни е забранено нит да пием нит да пушим щот сме оригинали от Кападокия! Ем Христови, ем от подземните градове, ем от Савеловите! Е за тва мога да си напиша след името - арсъз! и нито ще е реклама, нито ще е арогантност - просто констатация - а на гагауз-ланд е гел кендине! както на нещастенамерикано испаМски е Абландо Еспаньол! ама на оригиналния е Се Абла Еспаньол!... Бульо ритниците ако си мазохистка си го кажи само на стандартен Възпитан Български ще ти пиша от тук нататък! за Съжаление Дир.Бг нямат глассов конвертор - иначе с уддоволствие бих ти демонстрирала английски с шотландски акцент - а ла Бегби от Трейнспотинг... ей тъй щот мога и щот е по добрия вариант! Ама ако не се скриеш в най-дълбоката дупка която ти е под ръка ша са срещнеш с някой от тариците - питай някой интернет или хартиен справочник! На мегадана сме иначе бих ти дала ценни нсъвети и настъРвления! при тва храаааатис!
Born empty handed,
Die empty handed,
Empty handed
| |
|
|
|
ти език не се ли казва Уел дан или Гуд/найс джоб.... или имаш спомени от Руския? джоб - гъз!..... на втория ми роден език казваме Худ хедан!
Ако не ти е кохерентно значи имаш технически проблем! Да звъня ли на Дирк Сарау от Аркомет да го питам има ли желание да ти асистира? а? той може и да е с протеза ама с удоволствие ще се занимае с теб ей тъй за Божията Слава и щот може! ако не искаш белгийска подкрепа може и Джон Енгелен да ти пратя.... ем ша покара скийлър на СеверноАмериканска територия, пък и няма да хаби настилките в БредА, имам и още специалисти в областа при това Кахуни..... ммммм....
Понеже си тъпа Американка да ти кажа - пиши си завещанието, уреди си земните въпроси! времето ти изтече! това празното пространство е пълно със смисъл! пайнапъл гланд месиджиз! айде кат нито намираш пътя, нито нов правиш освободи Пътя! тва е перифраза от цитат от Конфуций!
Аман от идиотизирани американки! Лана дел Рей - Химн!
Born empty handed,
Die empty handed,
Empty handed
| |
|
|
|
Здрасти, здрасти
вече са ти докладвали за цигарите
друго интересува ли те?
| |