Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:53 28.11.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Тема Обявявамнови  
Автор дъждът (шутка)
Публикувано12.03.10 09:47

Пролетна клубна сбирка (ако има още някой оживял по тез попроскубали се напоследък ловни полета). По всичко изглежда, че съвсем спокойно мога да я нарека и “годишна”. Някой от идните уй-кенди, примерно неделя 21ви за мен е йекстра.

Дигайте си окапалите задници да се видим кои ша сме, че да видим къде ша сме, та да свършим някоя беля, както се полага. Понеже, както се подразбира, няма значение ква ша е белята – аз поемам отговорността да я измисля. На всички останали се предоставя задължението да се пулят, зъбят, блензят и хилотят. И без туй друго не можете, а и не се очаква от вази. Ако някой пък вземе та го цапне по главата някоя блестяща идея – ще се възрадвам да я сподели. Мислех пак да ви завлека да садим дръвчета, ма ми се види възхладничко за тая работа.

Да не си забравите жълтите книжки, хапчетата за деня и резервните гащи. За лични координати, други въпроси и оплаквания – на бележки.

Аз казах... (или там квото се казваше в такива случаи)

Тема Re: Обявявамнови [re: дъждът]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано12.03.10 16:20

мда, бива

Тема Re: Обявяваш вещерско сборище?нови [re: дъждът]  
Автор Xaнa. (време е )
Публикувано12.03.10 19:58

* * *
Докато плюеш околните, все ще те мъчи жажда

Тема Re: Обявяваш вещерско сборище?нови [re: Xaнa.]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано12.03.10 22:20

не, това е обява свободна сбирка за свободен обмен на рецепти

Хана на скара, Хана на пържоли, Хана със заешко, Хана в марина с гъби, Хана суфле и вафли алангле, какаов шоколад с Хана и горчица ... и други разни специалитети.

разбира се, колкото и да е свободна сбирката желаните притежатели на рецепти са притежатели на рецепти, а не притежатели на фактурници и бледи, измачкани ксерокопия.

Автор дъждът (шутка)
Публикувано12.03.10 22:51

усещам как клубът се пръска по шевовете от ентусиазъм и незнайна мощ

свободен: станахме 4ма с опция за пети.

Хана: вещерското сборище става с вещици

Автор huanji ()
Публикувано12.03.10 22:55

Ей ма на, седа и чакам да литна...

Тема Re: Обявявамнови [re: huanji]  
Автор дъждът (шутка)
Публикувано12.03.10 23:44

дан би да си решил тоз път, за пълен потрес на воинското съсловие, да си домъкнеш изневиделица йогинските кокалца...
толкоз го не вярвам, че обещавам в момента, в който та видя да са задаваш, да изпълня в твоя чест ена перфектна... ъм... чакай сега, че ша са изложа: вриш...чикасана (??)... т.е. скорпион - казано на човешки език...

Тема Re: Обявявам [re: дъждът]  
Автор Beдpocт ()
Публикувано17.03.10 22:36

Искам и аааззз....[махам оживено с ръка]....ама чак след 26-ти мога...

Тема Re: Обявявамнови [re: Beдpocт]  
Автор дъждът (шутка)
Публикувано19.03.10 00:59

аз тогава не мога. вземи направи още ена

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.