Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:57 07.07.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Размисли и страстинови  
Автор V-del (дурак)
Публикувано07.11.09 12:22

Здравейте след толкова години пак пиша тук ,но тъйкато не ме помните кой съм това няма значение.
Видях че някой особено ги тревожи умрял ли е Карлос или не.А други пък въпреки че се тревожат при тази мисъл си налагат че това не ги тревожи и не ги засяга защото не са обвързани с този нагуал а само с познанието което е описал в книгите си.Може и така да е.
В действителност мисля че Карлос е умрял.
Даже е било необходимо той да умре,представятелиси тази фиксация на внимание на милиони хора по земята насочена към него.И ако той тръгне да се прокрадва покрай орляка трябва да влачи след себеси и всички тези милиони глупаци и неудачници които са се вкопчели в него и книгите му .
непосилен товар за едно човешко същество -така мисля.

Но немога да кажа същото за Изидоро Блатазар
Карлос глупака е трябвало да умре за да свободен за пътуването си но какво е за един нагуал едно лице-маска?????-нищо

И тъй като по пътя на война не се тръгва по желание или от корестни цели.

Ще помоля тук присътващите да разкажат своите приказки за силата
как са тръгнали по пътя какво ги е принудило и как.
предполагам че потози начин като разглеждаш историите на силата всеки ще може да види и собствените си такива в друга нова светлина.

Не мисля че пазенето на тайна и събирането им като особено съкровище е полезно за самите притижатели още по малко за останалите тръгнали по своите самотни пътища...

Тема Re: Размисли и страстинови [re: V-del]  
Автор V-del (дурак)
Публикувано07.11.09 17:28

явно никой няма истории на силата или пък не си ги дава............?

Автор пишлeмeнт (мощен победител)
Публикувано07.11.09 17:33

почни с твойта бе шебек

Публикувано07.11.09 17:37

Карлос Кастанеда напусна света по същия начин, както неговия учител дон Хуан Матус: в пълно съзнание. В света на ежедневието не съществува описание съответстващо на подобно явление. За това поради изискванията на този свят - юридически и за архивни цели, Карлос Кастанеда бе обявен за умрял.

обикновенните хора твърдят,че е умрял като обикновен човек.
лично аз нямам никакви доказателства нито за едното нито за другото следователно ако възприема няква версия това ще е въз основа на вяра.аз вярвам,че е минал покрай орела.по същия начин по който вярвам това за дон хуан пак без да имам доказателства.

Тема Re: Размисли и страсти [re: пишлeмeнт]  
Автор V-del (дурак)
Публикувано07.11.09 19:00

Аз не вярвам!!
Просто това са мои мисли и съвсем логично е че притъкъв огромен натиск от страна на вниманието на милони хора че ще се гипсираш ще се смажеш.
просто КК е трябвало да умре за да може другите му лица или енергия все тая да се освободят.
а да ли е така няма наистина никакво значение ако практиките доказват резултатите описани от КК.

Както знаете никой не тръгва по пътя по своя воля и въпреки това много хора тук и въобще в света тръгват очкавайки нещо което и те не знаят какво е.
Дон Хуан ги нарича "спукани кратуни"

Но от друга страна духът се показва на всеки човек,някой хора са талантливи гъвкави по рождение и чуват почукванията на духа а други са толкова вкоравели и обзети от собствената си егоцентричност че остават глухи за почукването.
И въпреки че някой хора са спукани кратуни (и от тях войни не става)ако следват достатъчно добросъвестно практиките тоест съхраняват енергия до толкова че вече успяват да чуят почукванията на духа и отук на татък започва тяхнта приказка за силата и етесвено от тях зависи дали ще си останат спукани крауни или ще е трансформират в безупречни войни.
Но да бъдем реалисти повечето си остават спукани а някой са не само спукани а направо парчета от картуните им ипсват толкова са надупчени[

Но въпреки това мисля че всеки има шанс въпросът е дане го изпусне от мързел или страх
Та наистина бих се радвал да разбера кой как е застанал на пътя това наистина е важно за мен предполагам и за този който разкаже също ще бъде от полза един преглед

Редактирано от V-del на 07.11.09 19:05.

Публикувано07.11.09 19:19

просто не просто ти можеш да изкложиш гледна точка която е неразривно свързана с вяра,а не с факти.така,че лъжеш като циганин,че не вярваш.при липса на инфо мозъка винаги вярва.

като как да ти кажа,че ако искаш някой да ти разкаже (за мен не е проблем щот го разказах вече но попадиите изтриха стария форум за да не се вижда от новите религиозни овце какви са ги вършили там) е добре да почнеш ти.личния пример е по-голям двигател от 100 тона уверения и уверения.

Автор D.A.!RA (of Amber)
Публикувано08.11.09 17:50

4естно адски ме мързи
от 1/11/09 ми е все приказки за силата в оригинал
ама накратко - на вси светии и вси ду6и небето при нас /имам в предвид - Халвевег/ Зонховен / Белгия / падна - запо4на войната на световете - цяла но6т бях завардила задниците на колекцията от сааби на брат ми - не знам 6то ама след слу4ката в Ка6кай6 вярвам пове4е на кинестети4ните си усе6тания отколкото на разума си; в про4ем не бях единствената - пред съседа пазе6е някакъв 4ервен мерцедес , а ако съдя по трафика в това 6ибано време и други бяха в 4ас какво става и бързаха за дома да си опазят близките
към 3 4аса тръгнах да си обиколя нивата - да мина покрай хората, който са били в живота ми по някакъв на4ин - надявам се само някой да се е погрижил за тези от църквата в тресави6тето 6тото 160 км ми бяха абсолйутно невъзможни за тая но6т

Много е дълго за разправяне - 6те цитирам ба6та ми който казва 4е вкъ6ти не е задължително да му викам Боже - туй мойто не само си опази свойте ами и от 4уждите взе в плен

by the original firestarter

.

Тема Re: Размисли и страстинови [re: D.A.!RA]  
Автор aмпapo ()
Публикувано08.11.09 18:20

недей пропуска да си пиеш хапчетата така

Тема Re: Размисли и страстинови [re: aмпapo]  
Автор V-del (дурак)
Публикувано08.11.09 23:14

преди тук се мяркаше по някой друг войн асега ........
то говоренето и обсъждането на собствената личност е хубаво нещо но небива да се прекалява
особено с хапчета и алкохол

Публикувано09.11.09 01:43

воина като пита за истории започва със своята.като не започва-ебем ти воина мизерен дребно-егоистиен скрито-прикрит

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.