|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
ДАЖЕ ИМАТ МИСЛИ....
|
|
Автор |
top.idiot (непознат
) |
Публикувано | 22.10.09 15:40 |
|
"...........
- Но как е възможно хората и нещата край нас да са толкова реални, толкова триизмерни?
- Това е загадка, постигната чрез намерението във второто внимание! - възкликна тя с благоговение. - Хората наоколо са тъй реални, че даже имат мисли!
............"
ДАЖЕ ИМАТ МИСЛИ....
Въпросът ми е:
- Защо си мислим, че сме реални? Не сме ли просто едни ботове (марионетки), които имат мисли и се смятат за живи...?
Редактирано от top.idiot на 22.10.09 16:20.
| |
|
чувството за реалност се дължи на стабилното положение на събирателната точка.
| |
|
Но това не отговаря на въпроса дали сме ботове или живи, генериращи енергия сияйни същества
| |
|
Ами пише го малко по-нагоре откъдето си го копнал:
Посочих с пръст къщите, църквата, паважа на улицата. Посочих хората. Посочих всяко нещо. Даже сграбчих смело няколко души, които очевидно здравата се уплашиха от мен. Те бяха плътни. Бяха толкова реални, колкото всичко, което смятам за реално - само че не произвеждаха енергия. Нищо В този град не произвеждаше енергия. Всичко излелждаше истинско и нормално - и все пак беше сън.
Застани пред огледалото и се посочи. Успех!
| |
|
ами ако определиш бота като човек със закована събирателна точка то повечето хора са едни ботове които живеят с наложената им от обстоятелствата програма.някои ботове може да си разширят обхвата,а съвсем малко да минат на друго ниво на препрограмиране и да не бъдат унищожени от татко бот-орела
| |
|
И да соча и да крещя нищо не се променя....
Не виждам кипене
| |
|
Имам впредвид, че т.н. "човек" може да се мисли, че е жив и съществува, но да е продукт на намерението на други, които са действително живи... а той е една марионетка задвижвана от чуждото намерение....
| |
Тема
|
Re: Има отговор на въпросите на идиотите
[re: Dani]
|
|
Автор |
top.idiot (непознат
) |
Публикувано | 22.10.09 16:15 |
|
За стандарта на САЩ 94К долара, не са чак толкова много...
Доста хора с висше в САЩ вземат годишно много повече от това. Примерно един психолог дето оценява дали са луди или имат комплекси взема годишно към 200К....
Но все пак темата не е доходи и пари.
Мисля че не е коректно да оценяваме с БГ интерпретационна система доходите на другите ...
Редактирано от top.idiot на 22.10.09 16:22.
| |
|
ШЛЯПА ГОВОРИТ!!! Възкликнало чукчето - танкист.
Направи си извода тогава - ние сме истински само когато сънуваме!
| |
|
ми то си е така стига само да погледнеш какво става около теб.ако това ти дава едно разтърсване да се събудиш ок -ако е само умствена констатация без енергия то тя не струва нищо
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|