|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Хакери на сънища?
|
|
Автор |
Solitary Hawk (хищник) |
Публикувано | 26.03.09 10:38 |
|
Здравейте всички!
Тук съм с една идея. Знам, че мнозина от вас са чели книгата на Андрей Реутов "Хакери на сънища" и редовно четат форумите и архивите на истинските хакери. Едва ли е нужно да ви убеждавам, че за разлика от Кастанеда, хакерите предлагат работеща система, осигуряваща при достатъчно постоянство и упоритост резултатите описани от Кастанеда.
Предлагам да създаден един нов клуб, посветен на изследване на реалната магия, на основата на методите на хакерите, един клуб посветен на действието, а не на говоренето, един клуб в който да споделяме откритията и постиженията си и да се подкрепяме взаимно по трудния път на воина. Ако работата на клуба потръгне, от това може да последва създаване на една наша хакерска група, подобно на тия в Русия и бившите съветски републики.
П.П. Ще пусна подбна тема и в други клубове и ако се съберат поне десетина желаещи, ще пусна предложение към администрацията за създаване на нов клуб.
| |
Тема
|
Може да стане при спазване на определени правила
[re: Solitary Hawk]
|
|
Автор |
Dani () |
Публикувано | 26.03.09 11:51 |
|
Каквото и да се прави екипът трябва да има определена конфигурация. В противен случай нищо не става. Хора хванати от кол и въже не правят нищо. Необходимо е на всеки отделно да му се посочи мястото и да му се обясни защо е там и каква е схемата. Схемата е базирана на определени правила, които са наблюдавани и усъвършенствани в продължение на много наблюдения. Колко много, и колко дълго не се знае точно.
Знанието за екипите и конфигурацията в тях може да го даде този който познава системата на формиране на екипите. Моя милост може да помогне с ноу-хау.
Редактирано от Dani на 26.03.09 11:56.
| |
Тема
|
Re: Може да стане при спазване на определени правила
[re: Dani]
|
|
Автор |
Solitary Hawk (хищник) |
Публикувано | 26.03.09 11:56 |
|
Добре си дошъл!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dani () |
Публикувано | 26.03.09 12:00 |
|
Когато напиша за начина на формиране на екипите ще ти го пратя. Ако не дадеш мейл ще го пиша в темата за календара и ще има заглавие например Конфигурации на екипите или нещо подобно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Solitary Hawk (хищник) |
Публикувано | 26.03.09 12:04 |
|
Ще съм ти благодарен за всичко, което ми изпратиш. Нека изчакаме да видим дали ще се съберат кандидати.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mo32 (обикновен) |
Публикувано | 26.03.09 12:10 |
|
Колко много, и колко дълго и от кого не се знае точно.
Re: Може да стане при спазване на определени прави
|
|
Автор |
PuTTY () |
Публикувано | 26.03.09 12:13 |
|
Брой и мен!
| |
Тема
|
Re: Може да стане при спазване на определени прави
[re: PuTTY]
|
|
Автор |
Solitary Hawk (хищник) |
Публикувано | 26.03.09 12:22 |
|
Трима с теб, плюс още двама, които не пишат тук.
| |
Тема
|
[re: mo32]
|
|
Автор |
Dani () |
Публикувано | 26.03.09 12:59 |
|
| |
Тема
|
п р е д л а г а м д а п р и е м е т е т о в а
|
|
Автор |
e e e () |
Публикувано | 26.03.09 16:01 |
|
п р е д л о ж е н и е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|