Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:57 17.07.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Хакери на сънищанови  
Автор anonimus (ЕГО)
Публикувано23.12.08 18:21

Какво мислите за книгата?

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=9079.0

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: anonimus]  
Автор _xXx_ ()
Публикувано23.12.08 21:10

кажи за какво става въпрос

почнах я но не ми върви нещо

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: _xXx_]  
Автор anacondaa (минаващ)
Публикувано24.12.08 10:40

е штом попита,струва ми се,че е доста мижава.една книга би следвало да носи вдъхновение а не отегчение........

Автор searcher (нещо...)
Публикувано24.12.08 13:29

Щом е писана от руснак, значи не става.

Автор 1OO11O11OOO11 ()
Публикувано26.12.08 00:06

Като литературно произведение има какво да се желае, въпреки че е увлекателна, но не това е важното ...
Техниките там направо слагат Кастанедчо в малкото си джобче!

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: 1OO11O11OOO11]  
Автор anacondaa (минаващ)
Публикувано26.12.08 18:20

koi tehniki???

Автор josemity (новак)
Публикувано26.12.08 22:56

още в същия ден, когато започнах да чета книгата имах осъзнато сънуване. попаднах в нещо като кухня и около масата бяха насядали сънувачи (това някак го знаех, че беше среща на сънувачи), предимно жени. Имаше и едно момиче от дир клуба - това също някак си ми дойде като гледах хората. Едно от момичетата ме попита за ник-нейма ми. Аз се поколебах да го кажа...не исках да ме знаят. Тогава тя отговори, че това всъщност няма никакво значение. След това аз й казах, че съм започнала да чета книгата за хакерите. Тя започна да се смее и ми каза,че там се пише за един сериозен господин и започна да го имитира. На следващия ден след като продължих да чета стигнах до момента, за който тя ми говореше...Тази книга е обвързана с намерението на хакерите, затова и веднага осъзнат сън. Така както книгите на КК са свързани с намерението..
Но независимо от това, тази книга ме доведе до форума на хакерите и това, което чета там, настроението на хората ми харесва много повече от това тук...затова и напоследък започнах да посещавам този клуб тук много рядко. Там попаднах и на други интересни идеи и книги. Ама нека всеки за себе си прецени. Това е отговора ми на твоя въпрос: Книгата е хамер по отношение на техниките , които предлагат, но това, което беше по-ценното за мен бе форума, който открих. ТАм има/описват много още по-щури техники

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: _xXx_]  
Автор anonimus (ЕГО)
Публикувано27.12.08 09:54

Обикновенно преценявам такива неща не според препочитанията си а според неосъзнато въдействие оставащо във времето. В този смисъл книгата не провокира приятно. Ако се размисля, сигрно бих намерил неща които би трябвало да смущават, но не смятам това за важно.
Идеята на такава книга е да кореспондира със сънуващото съшество в нас.

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: anacondaa]  
Автор anonimus (ЕГО)
Публикувано27.12.08 10:02

Съгласен сън че трябва да носи вдъхновение подобна книга.и ако не ти дава това може би не трябва да я четеш. Но ако на друг дава вдъхновение или някаква полезност в сънуването трябва и това да се приеме и уважава. Щото и нещата които ни вдъхновяват и ни дават тласък не за всички са еднакви.

Тема Re: Хакери на сънищанови [re: searcher]  
Автор anonimus (ЕГО)
Публикувано27.12.08 12:32

не знам що, ама мисля да ти кажа един трик за използуване на моментите на вътрешното мълчание който ползувам от известно време.
Мисля за нещо, търся някакъв отговор. Но диалога върви и ме праща в познати коловози Спирам и забравям за това за което мисля и се насочвам към друго. Когато мислите ми се върнат пак на първоначалната тема се съсредоточавам само върху усещането си от първата секунда преди да се е е развихрил отново порядъка от мисли, и търся отговора само от усещането си в тази секунда.Правя го няколко пъти .
Резултатите за мене са доста интересни.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.