|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibracii
|
|
Автор |
h41 (непознат
) |
Публикувано | 20.10.08 21:32 |
|
Imali li ste vibracii ,ei taka kakto si lejite v legloto ,da idvat ot nikyde ,no mnogo qsno da gi use6tate .
p.p. ..a moje bi iskate da spodelite nqkoq neveroqtna slu4ka ot jivota ViРедактирано от h41 на 20.10.08 21:34.
| |
Тема
|
Re: Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibracii
[re: h41]
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 20.10.08 21:40 |
|
Пиши на български
Точно така-може би искаме.
Редактирано от ПЪTниk на 20.10.08 21:41.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
anonimus (...) |
Публикувано | 20.10.08 21:43 |
|
Веднъж както си лежах по гръб, и направо си спях и нещо взе да пука здраво в главата ми. И ми пищене сякаш в ушите. И после взе да се засилва. И вибрирах сякаш са ми вързали две жици с ток на палците на краката. И това пукане прерастна в светене в областа на челото ми направо стисках очи защото не можех да го понеса. После челото ми някак светна и виждах ясно на тъмно Ама понеше ми беше страшничко и се заметнах на една страна рязко. И нещо светещо и плътно се свлече от челото ми до мене от което хвърчаха изкри. После всичко бавно отшумя. Но в стаяте беше свтло сякаш през деня.
Редактирано от anonimus на 20.10.08 21:49.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 20.10.08 22:37 |
|
При мен всичко започна с едно топур, топур, топур, топур, топур...туп, топур и така цяла нощ, станах, от леглото, светнах лампата и какво да видя-на стената върви стоножка и единият и крак гипсиран.
След това друга една нощ не можех да заспя и призори нещо запука и в моята глава пук, пук ...пук...пук... не издържах накрая, стана, отворих прозореца и какво да видя?!?! ЗОРАТА СЕ ПУКА.
И няма да ти разказвам в подробности как същата нощ по същия начин чух скърцащия звук как ръждата яде бравата на вратата.
Толкова много ми се иска да споделя с някой кото ме разбира.
Благодаря ти за разбирането.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yi-rene (неzaпознат) |
Публикувано | 20.10.08 22:45 |
|
Imali li ste vibracii ,ei taka kakto si lejite v legloto ,da idvat ot nЯkyde ,no mnogo qsno da gi use6tate . - да
p.p. ..a moje bi iskate da spodelite nqkoq neveroqtna slu4ka ot jivota Vi - тц
Love is a time machine
| |
Тема
|
|
|
Автор |
L.L. (мълва) |
Публикувано | 21.10.08 10:59 |
|
Вибрации - да.
Споделяне -... не, ... или поне не сега.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
naoky () |
Публикувано | 21.10.08 14:15 |
|
Защо те притесняват тези вибраций, плашат ли те?
В началото на заниманията ми по сънуване усещах вибраций точно преди да заспя, за мен бяха знак, че се отделям и наистина беше така, в по-късен стадий изчезнаха. Проблем за мен се оказват вибрацийте, които получавам понякога в главата, нещо като резонанс придружен със жестока болка и свистене в ушите, в такъв момент имам чувство, че главата ми ще се пръсне, за да прекратя това се събуждам и дълго време ме болят ушите.
Нямам представа какви са причините, знае ли някой от вас нещо повече за това?
Редактирано от naoky на 21.10.08 14:15.
| |
Тема
|
[re: naoky]
|
|
Автор |
Meмeнтoмopи () |
Публикувано | 21.10.08 14:18 |
|
В началото на заниманията ми по сънуване усещах вибраций точно преди да заспя, за мен бяха знак, че се отделям и наистина беше така,
Нищо не се отделя просто се развиват вниманията и второто взема връх -същото се получава точно преди да се събудиш
| |
Тема
|
[re: Meмeнтoмopи]
|
|
Автор |
naoky () |
Публикувано | 21.10.08 16:45 |
|
Ами от какво пищят и болят ушите и иска да ти се пръсне главата, много е чудно това!?
| |
Тема
|
[re: naoky]
|
|
Автор |
Meмeнтoмopи () |
Публикувано | 21.10.08 16:49 |
|
Явно е некво лигавене то и "вибрирането" е един вид знак за пренареждането на нишките и понеже нема тонална аналогия се задейства некво "телесно" усещане.При мене е се едно навиване и развиване съпроводено с бръмчене-Карлос е "падал в трап" бе изобщо е маловажно усещане
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|