Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:38 16.07.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibracii  
Автор h41 (непознат )
Публикувано20.10.08 21:32

Imali li ste vibracii ,ei taka kakto si lejite v legloto ,da idvat ot nikyde ,no mnogo qsno da gi use6tate .

p.p. ..a moje bi iskate da spodelite nqkoq neveroqtna slu4ka ot jivota Vi

Редактирано от h41 на 20.10.08 21:34.

Тема Re: Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibraciiнови [re: h41]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано20.10.08 21:40

Пиши на български

Точно така-може би искаме.

Редактирано от ПЪTниk на 20.10.08 21:41.

Автор anonimus (...)
Публикувано20.10.08 21:43

Веднъж както си лежах по гръб, и направо си спях и нещо взе да пука здраво в главата ми. И ми пищене сякаш в ушите. И после взе да се засилва. И вибрирах сякаш са ми вързали две жици с ток на палците на краката. И това пукане прерастна в светене в областа на челото ми направо стисках очи защото не можех да го понеса. После челото ми някак светна и виждах ясно на тъмно Ама понеше ми беше страшничко и се заметнах на една страна рязко. И нещо светещо и плътно се свлече от челото ми до мене от което хвърчаха изкри. После всичко бавно отшумя. Но в стаяте беше свтло сякаш през деня.

Редактирано от anonimus на 20.10.08 21:49.

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано20.10.08 22:37

При мен всичко започна с едно топур, топур, топур, топур, топур...туп, топур и така цяла нощ, станах, от леглото, светнах лампата и какво да видя-на стената върви стоножка и единият и крак гипсиран.
След това друга една нощ не можех да заспя и призори нещо запука и в моята глава пук, пук ...пук...пук... не издържах накрая, стана, отворих прозореца и какво да видя?!?! ЗОРАТА СЕ ПУКА.
И няма да ти разказвам в подробности как същата нощ по същия начин чух скърцащия звук как ръждата яде бравата на вратата.

Толкова много ми се иска да споделя с някой кото ме разбира.
Благодаря ти за разбирането.

Автор yi-rene (неzaпознат)
Публикувано20.10.08 22:45

Imali li ste vibracii ,ei taka kakto si lejite v legloto ,da idvat ot nЯkyde ,no mnogo qsno da gi use6tate . - да

p.p. ..a moje bi iskate da spodelite nqkoq neveroqtna slu4ka ot jivota Vi - тц

Love is a time machine

Автор L.L. (мълва)
Публикувано21.10.08 10:59

Вибрации - да.
Споделяне -... не, ... или поне не сега.

Автор naoky ()
Публикувано21.10.08 14:15

Защо те притесняват тези вибраций, плашат ли те?

В началото на заниманията ми по сънуване усещах вибраций точно преди да заспя, за мен бяха знак, че се отделям и наистина беше така, в по-късен стадий изчезнаха. Проблем за мен се оказват вибрацийте, които получавам понякога в главата, нещо като резонанс придружен със жестока болка и свистене в ушите, в такъв момент имам чувство, че главата ми ще се пръсне, за да прекратя това се събуждам и дълго време ме болят ушите.
Нямам представа какви са причините, знае ли някой от вас нещо повече за това?

Редактирано от naoky на 21.10.08 14:15.

Тема Re: Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibraciiнови [re: naoky]  
Автор Meмeнтoмopи ()
Публикувано21.10.08 14:18

В началото на заниманията ми по сънуване усещах вибраций точно преди да заспя, за мен бяха знак, че се отделям и наистина беше така,
Нищо не се отделя просто се развиват вниманията и второто взема връх -същото се получава точно преди да се събудиш

Тема Re: Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibraciiнови [re: Meмeнтoмopи]  
Автор naoky ()
Публикувано21.10.08 16:45

Ами от какво пищят и болят ушите и иска да ти се пръсне главата, много е чудно това!?

Тема Re: Prejivqvali li ste ne6to podobno -vibraciiнови [re: naoky]  
Автор Meмeнтoмopи ()
Публикувано21.10.08 16:49

Явно е некво лигавене то и "вибрирането" е един вид знак за пренареждането на нишките и понеже нема тонална аналогия се задейства некво "телесно" усещане.При мене е се едно навиване и развиване съпроводено с бръмчене-Карлос е "падал в трап" бе изобщо е маловажно усещане

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.